Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Aktualna prosta delovna mesta

V sledečem članku si bomo ogledali, kakšno je trenutno stanje na trgu dela in katera delovna mesta se trenutno ponujajo iskalcem zaposlitve, kot tudi, kako najuspešneje najti zaposlitev.

Po podatkih spletne strani Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje je največ delovnih mest na voljo v krajih, ki jih pokriva sicer največja območna služba Ljubljana, in sicer 543, najmanj pa s 35 prostimi delovnimi mesti območna služba Nova Gorica. Sicer pa Maribor z okolico ponuja 227, Kranj 128, Celje 121, Sevnica 87, Velenje 83, Murska Sobota 78, Ptuj 76, Novo Mesto 75, Koper 72 in Trbovlje 45 delovnih mest. Vedeti moramo, da so to le podatki, ki jih Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje posredujejo delodajalci. Možno je torej, da so v nekaterih podjetjih odprta dodatna prosta delovna mesta, za katera pa boste zvedeli na spletnih straneh podjetij ali celo osebno. Če vas torej delo v kakem podjetju posebej zanima, se splača povprašati neposredno na podjetju.

Naj aktualna prosta delovna mesta poiščejo vas

Ker je pri vseh obveznostih, razgovorih in poteh težko biti redno na tekočem, se lahko prijavite na e-mail ali RSS obveščanje o novo objavljenih prostih delovnih mestih za poklice, ki vas zanimajo, oz. za izobrazbeno stopnjo, ki jo imate. Če boste tudi sami prijavljeni v eBorzi dela kot iskalec zaposlitve, pa boste še bolj dostopni za delodajalce.

Aktualna prosta delovna mesta v Evropi

Če vas zanimajo objave aktualnih prostih delovnih mest delodajalcev širom po Evropi, ki želijo zaposliti tujce, obiščite spletno stran omrežja Eures, na kateri trenutno možnost zaposlitve nudi 24.620 podjetij iz 31 držav članic EU/EGP in Švicarske konfederacije.

Ker brez dela ni jela, se vsak trudi najti uspešno in čim prejšnjo zaposlitev, ki mu zagotovi finančno stabilnost in osebno zadovoljstvo. Naj uspe tudi vam.