Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Apartmaji Bohinj – apartmaji z dodano vrednostjo

Poletja je konec in pred vrati je čas zimskih počitnic in dopustov, možnosti za njih pa so praktično neomejene. Precejšnje število Slovencev se zadnja leta odpravlja na smučanja v tujino, Francijo, Italijo ali Avstrijo, mnogi pa se čez zimo odpravijo v tople kraje. Pri tem pa se mnogokrat preprosto pozabi, da Slovenija ponuja neštete možnosti za nepozabne zimske užitke. Na to želijo opozoriti tudi Apartmaji Bohinj, ki z dodano počitniško vrednostjo predstavljajo možnost ugodnega in aktivnega dopusta.

Udobje doma z visoko tehnologijo

Apartmaji Bohinj so kot nalašč za tiste, ki ne želijo biti vezani na vnaprej določene ure izletov, kosila in večerje. V Apartmajih Bohinj je na enem mestu na voljo 8 apartmajev, ki sprejmejo od 2 pa do 6 oseb, prav vsi pa so opremljeni z najsodobnejšimi toplotnimi sistemi, klimami, prhami z masažnimi šobami in možnostjo savne ter tehnološko najnaprednejšimi glasbenimi in video sistemi. Apartmaji Bohinj s to modernostjo ciljajo predvsem na mlajšo populacijo, ki čez dan aktivno preživlja svoj oddih, zvečer pa zahteva tudi možnost take sprostitve. Poleg obvezne opremljenosti z moderno kuhinjo v kateri boste našli prav vse kuhinjske pripomočke pa Apartmaji Bohinj v vsakem apartmaju ponujajo še igralne konzole Playstation 3 z družabnimi igrami ter širok filmski izbor.

Aktiven zimski dopust

Apartmaji Bohinj svojo glavno ponudbo vežejo na okoliško naravo. Iz Apartmajev Bohinj se lahko s kombijem tako vsak dan brezplačno odpeljete do Vogla, ponujajo pa tudi brezplačno izposojo smučarske opreme ter celo lastnega inštruktorja smučanja in deskanje na snegu. Atraktiven je tudi velik popust za skok z jadralnim padalom, za vse smučarske in ostale radosti pa z veliko pozornostjo poskrbijo v Apartmajih Bohinj.