Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Barve za les so pomembne, osnovna zaščita pa še bolj

Ste kdaj že kupili kakšen dražji lesen izdelek, na primer vrtno klop ali pa mizo, ki je čez zimo lepo pod streho, vendar še vedno zunaj, saj ste ravno zaradi tega plačali več, ker ste se odločili za bolj kvaliteten les, ki naj bi bil bolj odporen na vse vremenske razmere? Ste na koncu kljub temu, da so bile uporabljene še ne vem kako zelo dobre in kvalitetne barve za les, ugotovili, da se pa vendarle ni vse izšlo po vaših načrtih in planih in ste bili na koncu zelo razočarani, saj je les začel pokati, barve za les so se začele luščiti in se je pojavila goba?

Če želite, da bo vrtna garnitura večno ostala tako lepa kot je bila ob nakupu, izberite barve za les Silvanol Lazura B, ki jo nanesite čez Silvanolin

sodoben akrilni premaz za les na vodni osnovi

Silvanol lazura B premaz za les

Če se uporabijo le barve za les, ki so hkrati po mnenju proizvajalca dobre, pa vseeno vidite, da vse ni tako, kot ste si predstavljali, potem zaradi vse globljih razpok, ki ste jih poskušali sanirati, za to ste uporabljali tudi vsako leto le tiste barve za les, ki vam jih je priporočil proizvajalec, ki so bistveno dražje, ugotovili, da je bil ves trud in denar povsem vržen stran, saj je začela v lesu rasti goba, ki je zelo agresivna in jemlje vedno več prostora, posledično se les začne še bolj kriviti in pokati. Se vam je zgodilo prav to? To sploh ni redka zgodba, ki jo zasledimo in potem se ljudje raje odločijo za kakšno ugodnejšo vrtno garnituro, ki jo nekje po petih letih zavržejo ali pa začnejo raje posegati po plastiki. Ne počnite tega, če boste uporabili barve za les Silvanol Lazura B in pa najprej osnovno zaščito Silvanolin, zagotovo ne boste žalostni čez nekaj, vaša garnitura ne bo propadla, ne boste imeli občutka, da ste se trudili povsem po nepotrebnem in zaman, hkrati pa ne skrbite, da vam te barve za les v odtenku ne bi bile všeč, saj je ponudba dovolj velika.