Bled, kjer hotel ni zgolj hotel Jan23

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Bled, kjer hotel ni zgolj hotel

Blejski otok, skupaj z naravnimi lepotami okoliških hribov in planot, je destinacija, ki je noben obiskovalec Slovenije ne sme zamudili. Mali otoček s cerkvico sredi jezera je postal tako rekoč mednarodni simbol Slovenije. Prav zaradi turistov, ki iz celotnega sveta obiskujejo Bled hotel najbolj iskano prenočišče na Bledu. Poleg hotelov pa se je razvila tudi množica drugih nastanitvenih ponudb na Bledu; tako lahko streho nad glavo in toplo ter prijetno prenočišče najdete tudi v zasebnih apartmajih, mladinskih prenočiščih in poleti tudi v kampu.

Blejskih hotelov je zelo veliko in nudijo zelo raznoliko ponudbo, vsem pa je skupen prijazen odnos do gostov in visok nivo storitve. Hotel na Bledu ni le hotel, temveč svojstveno doživetje, ki gostu ne nudi le prenočišča, temveč široko ponudbo raznovrstnih razvajanj. Blejska kulinarika je znana po širni Sloveniji, nikakor pa od blejskih dobrot ne smete izpustiti domače kremne rezine (kremšnita). Na Bledu se gosti zabavajo v kazinu in sproščajo v toplicah. Ljubitelji narave pa uživajo v mirnih sprehodih okrog jezera in na bližnje griče ter planote.  Ljubiteljem bolj ekstremnih športov so na voljo alpinizem, rafting, jamarstvo in soteskanje. Ljubiteljem bolj umirjenih aktivnosti pa Bled ponuja pohodništvo, balonarstvo, jahanje, golf, ribolov, drsanje na ledu in veslanje ter tudi bolj klasične športne aktivnosti, kot so kolesarjenje, tenis, odbojka in podobno.

Bled je torej destinacija, ki ponuja dejavnosti za vse okuse. Razvito ima pestro turistično ponudbo in tudi vso potrebno turistično infrastrukturo. Obiskovalec kraja Bled bo ob jezerski idili našel vse, kar potrebuje za aktivne in umirjene počitnice, sproščujoči hotel in divje pustolovščine. Vse na enem kraju.