Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

3 razlogi, zakaj izbrati dvokrilna garažna vrata

Klasika

Ste načeloma ljubitelj oziroma ljubiteljica klasike, ki ne pride nikoli iz mode in je praktično večna? Potem vas bodo zagotovo prepričala tudi dvokrilna garažna vrata.  Enostavna za uporabo in prefinjenega videza. To sta dve glavni kvaliteti, zaradi katerih se mnogi kupci pri opremljanju garaže odločajo za klasična dvokrilna garažna vrata. Pomanjkanje prostora za stropna garažna vrata? Tudi v tem primeru bodo dvokrilna garažna vrata prava izbira za vas. Da pa ne bo ostalo zgolj pri klasiki, se lahko odločite za vgrajen daljinski sistem. Ščepec modernega pristopa vam bo tako omogočil enostavnejše odpiranje in zapiranje vaših dvokrilnih garažnih vrat, kar vam bo prišlo prav v marsikateri situaciji.

Varnost

Dvokrilna garažna vrata so tudi izjemno zanesljiva. Izdelana iz trpežnih materialov bodo poskrbela za varnost vašega imetja. Če ste še vedno v skrbeh, se lahko na vašo željo vgradi tudi dodatna zaščita. Tako ste lahko povsem prepričani, da si nepridipravi tokrat ne bodo meli rok. Dvokrilna garažna vrata bodo zagotovo poskrbela za vaš miren spanec.

Estetika

Imate v mislih točno določeno obliko, barvo in material dvokrilnih garažnih vrat? Se bojite, da ne bi našli modela, ki bi bil dovolj opazen in estetski, a hkrati nevpadljiv in nemoteč? To ni nikakršna težava. Dvokrilna garažna vrata se namreč izdelujejo tudi posebej po naročilu. Upoštevane so vaše ideje in želje. Na ta način se bodo izbrana dvokrilna garažna vrata popolnoma prilegala estetiki vašega celotnega doma in postavila tisto zadnjo piko na i. Dvokrilna garažna vrata – zlitje estetike in praktičnosti v popolno harmonijo!