Grand hotel Bled – glamur na dosegu roke Okt11

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Grand hotel Bled – glamur na dosegu roke

  • Ekskluzivne namestitve v Grand hotelu Bled

Bi želeli prenočiti nekje, kjer so med drugim bivali tudi Pablo Neruda, Josip Broz Tito, Paul McCartney, Donald Trump, Monica Lewinsky, Andie MacDowell in Laura Bush? Ne, zaradi tega vam ni potrebno v tujino, saj lahko svoj košček prestiža poiščete kar v Grand hotelu Bled, ki  ponuja 33 luksuzno opremljenih apartmajev, ki navdušijo celo največje petičneže. Namestitev s kar petimi zvezdicami in z vrhunsko postrežbo vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Sobe in apartmaji v Grand hotelu Bled so opremljene z minibarom, klimo, sefom, kabelsko televizijo … Privoščite si torej doživetje, polno luksuza, ki ste si ga zagotovo zaslužili. Vse to in še mnogo več vam ponuja Grand hotel Bled.

  • Grand hotel Bled – v središču dogajanja

Tudi okolica Grand hotela Bled ni nič manj glamurozna. Odpravite se lahko v bližnji Casino Bled in preverite svojo srečo, se odločite za preizkus jahalnih spretnosti ali pa se podate na teniško igrišče. Tudi v samem Grand hotelu Bled sta vam na voljo dve restavraciji in dva bara, sprostitev pa lahko poiščete v njihovih razkošnih toplicah, ki obsegajo tudi sprostitveni center. Bivanje v Grand hotelu Bled, čigar tradicija in kvaliteta segata vse do leta 1931, je torej vse prej kot dolgočasno …

  • Grand hotel Bled – cenik

Cena nočitve v Grand hotelu Bled morda res ni med najnižjimi, vendar pa vam ne bo žal niti centa, saj se vam bo obrestovalo v obliki vrhunske namestitve, ki je boste  deležni. Grand hotel Bled pogosto ponuja tudi večje popuste pri vnaprejšnjih rezervacijah, zato si čim prej zagotovite bivanje v Grand hotelu Bled, kjer razvajanju ne bo konca. Grand hotel Bled– glamur tudi za vaš žep!