Hotel Bled – kjer razvajanje ne pozna meja Jan03

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Hotel Bled – kjer razvajanje ne pozna meja

Hotel Bled – privoščite si luksuzen oddih

Hotel Bled se ponaša s kar petimi zvezdicami, ki zagotavljajo vrhunsko namestitev, o čemer priča tudi veliko število slavnih gostov, ki so v preteklosti prenočevali prav v Hotelu Bled, pogosto pa je tudi prizorišče pomembnih kongresov in različnih slavij. Za vaše udobje bo torej več kot poskrbljeno. Privoščite si lahko razvajanje v njihovih bazenih, savnah, se odločite za masažo ali celostno pomladitveno nego. V Hotelu Bled boste uživali, kot že dolgo niste. Za pikico na i vsemu temu dodajte še šampanjec z jagodami v roki in čista fantazija se lahko prične … Hotel Bled – spoznajte, kakšno je življenje »na veliki nogi«.

Hotel Bled in aktivnost

Če ste nekoliko bolj športen tip človeka, vam Hotel Bled ponuja možnost, da se preizkusite v golfu – igri, ki jo morate preizkusiti, da lahko razumete, zakaj ima toliko navdušencev.  Odločite se lahko tudi za jahanje, tenis, vožnjo s kajaki in kanuju … Vsem adrenalina željnim ob bivanju v Hotelu Bled tako zagotovo ne bo dolgčas.

Bled z okolico

Namestitev v Hotelu Bled je lahko tudi izvrstno izhodišče za raziskovanje Bleda in okoliških krajev. Kraj slovi po številnih naravnih lepotah in ostalih znamenitostih. Znameniti jezerski otok s cerkvijo je verjetno vaša prva asociacija, ko pomislite na Bled, vendar to še zdaleč ni vse … Odkrijte manj znane in raziskane kotičke ter se prepustite čudovitemu miru v zavetju narave – nekaj, česar si zagotovo ne morete privoščiti vsak dan.

 

Hotel Bled – oddih s petimi zvezdicami!