Hotel Koper – počitnice za vse generacije Okt10

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Hotel Koper – počitnice za vse generacije

  • Hotel Koper in najmlajši

V Hotelu Koper ponujajo posebne popuste pri bivanju otrok, ki je v nekaterih primerih celo brezplačno. Najmlajše člane vaše družine bo nastanitev v Hotelu Koper zagotovo navdušila. Že sami samopostrežni obroki (v Hotelu Koper ponujajo zajtrk, kosilo in večerjo) so lahko zanje pravo malo doživetje.  Radoživi igri se bodo lahko prepustili v bazenih Hotela Koper (tako notranjih kot zunanjih) in na igralih, namenjenih prav najmlajšim, v neposredni bližini (približno 50 metrov stran) pa se nahaja tudi plaža, kjer bodo vaši otroci zagotovo neizmerno uživali in se za nekaj dni spremenili v navihane pomorščake ali skrivnostne morske deklice.

  •  Hotel Koper – zabava do jutranjih ur

Hotel Koper se nahaja v starem mestnem jedru in je tako prava izbira za vse tiste, ki se želijo na počitnicah predvsem zabavati. Avanturisti, željni novih dogodivščin, se lahko odpravijo v enega izmed koprskih lokalov, kjer dobre volje ne bo manjkalo. Hotel Koper je tudi izvrstno izhodišče za odkrivanje ostalih slovenskih obmorskih mest. Raziščite torej Obalo in se sami prepričajte, da tu ni nikoli dolgčas. Tudi čez dan je za nivo vašega adrenalina več kot poskrbljeno, kar omogočajo številni športni objekti v neposredni bližini Hotela Koper.

  • Hotel Koper in sprostitev

Se želite na počitnicah predvsem odpočiti od stresnega in napornega vsakdana? Bivanje v Hotelu Koper vam omogoča tudi popolno relaksacijo v sprostitvenem centru, kjer lahko izbirate med različnimi možnostmi. Privoščite si sproščujoče masažo, prečistite svoje telo v eni izmed savn ali pa se odločite za lepotno nego. Hotel Koper bo zagotovo poskrbel, da se bodo vaše baterije ponovno napolnile. Brezskrbno uživanje je v Hotelu Koper zagotovljeno …