Categories
Notranja oprema

Ideje za opremljanje stanovanja

Nimate ideje za opremljanje stanovanja ampak bi stanovanje še vedno želeli popestriti. Z že majhnimi triki lahko stanovanje precej popestrite, za to pa niso potrebni kakšni veliki posegi.

Prenova hiše je kar velik podvig, a vam ni potrebno opravljati zidarskih posegov, v tem članku si bomo ogledali nekaj nasvetov, ki bodo precej spremenili izgled vaših prostorov. V manjših stanovanjih bodo veliko spremembo naredila ogledala. Ogledala bodo ustvarila optično iluzijo, prostor pa bo tako izgledal veliko večji. Največja napaka tistih, ki živijo v manjših prostorih je ta, da v stanovanje nakopičijo veliko preveč, nato pa to postane utesnjeno.

Drugačne in svetlejše barve zidov v prostor ponesejo veliko topline, veliko lastnikov najemniških stanovanj svojim najemnik dovoli prepleskati zidove, še vedno pa se pred tem posvetujte z lastnikom vašega stanovanja. V primeru, da vam lastniki ne dovolijo prepleskati stanovanja pa so idealna rešitev stenske nalepke. Stenske nalepke boste na steno prilepili zelo hitro, sprememba bo velika, ko pa boste odšli iz stanovanja pa nalepke lahko brez problema odstranite.

Velika sprememba so lahko tudi svetila. Svetila bodo s svojimi snopi svetlobe ustvarila različne silhuete, prostor pa bo precej spremenjen. Svetloba lahko ustvari precejšen ambient. Na voljo so vam stenska svetila, stropna svetila, talna in še kakšna druga. Tudi pohištvo bo prostor precej spremenilo. Naj vaše stanovanje govori zgodbo, pohištvo naj se sklada s stenami in ostalo opremo. Naj bo vaše stanovanje starinsko, moderno ali pa vanj lahko vpeljete kakšen drug stil.

2 replies on “Ideje za opremljanje stanovanja”

Pozdrav, najprej iskrene čestitke za vaš prispevek.

Sami prav tako izhajamo iz notranjega opremljanja in ogledala v večini primerov priporočamo predvsem v manjših in utesnjenih predsobah in na hodnikih.

Tako kot sami ugotavljate, se tudi mi pridružujemo temu, da ogledala bistveno posvetlijo prostor, obenem pa vizualno in optično vplivajo na prostornejši izgled samega ambieta.

Če jih npr. namestimo na vrata kakšne omare, ali recimo na komode, bomo z njimi prihranili tudi prostor, ker nam zaradi takšne rešitve, ne bo treba iskati, dodatne obešalne in ogledalne stene.
Lepa spletna stran – spremljam naprej. LPM

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja