Počitnice v Kranjski gori – kje spati? Nov23

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Počitnice v Kranjski gori – kje spati?

Ankete kažejo, da se vedno več ljudi odloči preživeti počitnice v domači državi. Morda marsikdo pri tem razmišlja predvsem o manjših stroških, a kdor ima nekaj raziskovalne žilice, lahko tudi v majhni Sloveniji odkrije čudovite kotičke za preživljanje počitnic. V Kranjski gori in njeni okolici lahko najdete prav takaj za počitek in rekreacijo, predvsem pa za oddih od vsakodnevnega stresa.

 

Kje spati v Kranjski Gori?

Na začetku vsakega načrtovanja dopusta se verjetno vsi najprej vprašamo: »Kje spatiV Kranjski Gori je možnosti kar precej, zato lahko vsak najde nekaj zase. Kje torej lahko prespite?

  • Hotel

Hotel je še posebno primeren za vse, ki si radi privoščijo malo več udobja. Veliko hotelov poleg postelje in obrokov nudi tudi bazene in spa centre, kjer se lahko razvajate z masažami ali obiskom savne.

  •  Apartma ali soba

Med možnimi odgovori na vprašanje, kje spati v Kranjski gori, so seveda tudi apartmaji. Ti si primerni za vse, ki imajo radi več svobode in radi raziskujejo okolico, saj niso vezani npr. na urnik obrokov kot v hotelu.

  •  Turistična kmetija

Kdor ima rad naravo in si želi predvsem za nekaj dni pobegniti mestnemu hrupu in smogu, se bo verjetno z veseljem odločil za spanje na turistični kmetiji. Tam lahko poskusite tudi izvrstne domače dobrote.

  •  Planinska koča oz. dom

Za spanje v planinski koči se bodo odločili predvsem planinci, ki so v Kranjsko goro prišli zaradi čudovitih vrhov.

  •  Kamp

Tudi kampirate lahko v Kranjski gori, seveda pa je ta način prenočitve primeren le za tople mesece.

 

 

Če se sprašujete, kje spati v Kranjski Gori – izberite možnost, ki najbolj ustreza vam ali vaši družini.