Knjige so lepo in uporabno darilo za otroke vseh starosti Avg04

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Knjige so lepo in uporabno darilo za otroke vseh starosti

Knjiga že od nekdaj velja za simbol znanja. Če se odločate svojim otrokom podariti knjigo, vsekakor velja rezervirati nekaj časa za raziskovanje tiste prave knjige. Starost otroka v osnovi najbolj določa izbor primerne otroške knjige. Malčki bodo najbolj veseli knjig z velikimi slikami živali in ostalih predmetov, ki jih še spoznavajo. Na spletu in v običajnih knjigarnah lahko najdete precej izvirne knjige, ki bodo vam in vašemu malčku popestrile marsikatero uro ustvarjalnega igranja.

Predšolski otroci si želijo še nekoliko bolj poučne knjige, preko katerih se lahko naučijo številk, barv, mogoče tudi že nekaj osnov seštevanja in odštevanja. Med zelo priljubljene knjige spadajo tudi knjige, ki opisujejo npr. kako se je priporočljivo vesti na mestnem avtobusu, v knjižnici, pri zdravniku in tudi na sproščujočih sprehodih v gozdu.

Šolski otroci so dandanes že tako bistri in vedoželjni, da staršem predstavljajo pravi izziv, ko gre za izbor primerne knjige. Najbolje boste izbrali, če prisluhnete željam svojega mladega nadebudneža. Povabite ga naj gre skupaj z vami na pohod za tisto pravo knjigo. Ne pozabite, že samo doživetje, kako skupaj s svojimi otroki pridete do primerne knjige, šteje veliko več, kot če mu jo le izročite in mu zaželite obilo zabave ob branju.

Za pregled celotne ponudbe otroški knjig klikni tukaj. :)