Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Ko se pokvari avto

Poznate tisti neprijetni občutek, ko v podvozju vašega avta nekaj začne ropotati? Podobno neprijetno je, ko se začne prižigati kakšna opozorilna lučka. To namreč ne obeta nič dobrega. Avto je takrat treba čim prej peljati k mehaniku in poskrbeti za popravilo, vendar to lahko traja nekaj časa. Biti nekaj časa brez avta pa je danes skorajda nemogoče, sploh če avto potrebuješ vsak dan. Poleg tega pa so popravila grozno draga, avto deli pa še bolj! Da sploh ne omenjamo tega, koliko časa je včasih treba čakati nanje.

Slaba volja ni najboljša

Ko se nam pokvari avto, smo pogosto jezni in slabe volje. Le kdo pa ne bi bil?!? Treba je poklicati mehanika in se dogovoriti za čim hitrejši servis, včasih pa celo izposoditi ali najeti avto, saj ga nujno potrebujemo. Stroški gredo zaradi popravila lahko v nebo! Še huje pa je, če se izkaže, da se avta morda sploh ne bo dalo popraviti in bo treba kupiti novega. Groza! Med vso to slabo voljo tako včasih kar pozabimo, da lahko svoj problem rešimo tudi drugače in da mehanik ni edini, pri katerem se dobijo rezervni avto deli, ki jih potrebujemo.

Avto deli vedno na zalogi

Ko se pokvari avto, ga peljemo k mehaniku in smo pripravljeni plačati še tako visok račun, samo da bo naš avto spet deloval. Če avto nujno potrebujemo in ga želimo imeti čim prej spet na razpolago, se to včasih zdi edina pametna rešitev. A v resnici ni edina. Obstaja tudi veliko cenejša in včasih celo hitrejša možnost. Avto deli, ki vam jih pri mehaniku pogosto drago zaračunajo, se dajo dobiti tudi ceneje. Kje? V spletni trgovini Silux.si!
Poleg tega pa so tam avto deli vedno na zalogi, zato jih lahko dobite brez nepotrebnega čakanja. Kaj torej še čakate? Poglejte si, ali je v njihovi spletni trgovini tudi avto del, ki ga potrebujete vi! Z mehanikom se enostavno dogovorite, da boste sami priskrbeli del, ki ga potrebujete za popravilo, ter ga po ugodni ceni naročite v spletni trgovini. Verjetno bo del k vam prispel še prej, kot ste pričakovali, vaš avto pa bo tako popravljen v najkrajšem možnem času.