Lepo pohištvo za dnevno sobo Avg23

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Lepo pohištvo za dnevno sobo

Za inspiracijo pri opremljanju dnevne sobe lahko uporabite ključne besede oprema dnevna soba, ki jih vpišete v spletni iskalnik. Če tega nastavite na slikovno iskanje, boste dobili veliko zanimivih idej. Na fotografijah boste našli različne dnevne sobe, ki so opremljene minimalistično, romantično, trendovsko ali kako drugače. Tako si boste lažje predstavljali, kako bo videti vaša dnevna soba, če jo opremite z določenim pohištvom in dodatki. Prav od teh je velikokrat odvisno, kakšen bo končni izgled. Še pred tem pa je treba izbrati pohištvo in premisliti, kaj vse v dnevni sobi sploh potrebujete.

Oprema za dnevno sobo po vaši meri

Boste v dnevni sobi gledali televizijo ali poslušali glasbo? Radi berete ali poležavate na kavču? Imate otroke, ki v dnevni sobi potrebujejo svoj kotiček za igranje? Od vsega tega je odvisno, kako boste prostor opremili. Če še enkrat vpišete oprema dnevna soba v iskalnik in si bolj podrobno ogledate zadetke v obliki fotografij, boste ugotovili, da gre za zelo velike prostore, ki jih ni težko opremiti. Težje je opremiti majhno dnevno sobo v blokovskem stanovanju, kjer smo omejeni s kvadraturo. Prav zato moramo izbrati pohištvo in opremo z večjim premislekom.

Kako opremiti majhno dnevno sobo?

Najslabše, kar lahko naredite, je, da majhen prostor natrpate s pohištvom. Še posebej so problematične zelo visoke omare, ki prostor zatrpajo do stropa. Če je dnevna soba edini prostor, kamor jih lahko postavite, se odločite za omaro z drsnimi vrati. Ta naj bodo svetla, da bodo videti kot ena od sten in ne kot omara. Enako velja za ostalo opremo in pohištvo v sobi. Svetle barve optično povečajo prostor, zato naj bodo osnova. Žive in bolj močne barve pa prihranite za dodatke, ki bodo tako popestrili prostor in mu dodali piko na i.

Iskalni termin oprema dnevna soba naj vam tako služi le kot inspiracija za slogovno opremljanje. Samo pohištvo pa izberite po posvetu s strokovnjakom. Obiščite akron.si, kjer vam lahko svetujejo glede opreme dnevne sobe. Poskrbijo tudi za računalniški izris izbranega pohištva, tako da si boste lažje predstavljali, kakšna bo končna slika. Skupaj se boste pogovorili o različnih možnostih ter našli tisto, ki vam najbolj ustreza!