Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

O kakovosti hp kartuše

Hp kartuše se med seboj močno razlikujejo. Tiste, ki so primerne za eno vrsto tiskalnika, običajno ne bodo primerne za uporabo pri drugi vrsti tiskalnika. Vendar pa se znotraj ene vrste tiskalnika nahaja precej različnih modelov. Hp kartuše med modeli iste vrste pa se med seboj ujemajo. Vendar pa to ne velja za vse vrste. Recimo modeli Business InkJet tiskalnikov uporabljajo vsi različne hp kartuše. V primeru, da boste kupili napačno, žal takšne ne bo mogoče namestiti v vaš model tiskalnika in hp kartušo bo potrebno zamenjati. Zato pa morate vedno, ko kupujete hp kartuše natančno preveriti na embalaži, da gre za takšno, ki je primerna za vaš specifični model tiskalnika. Kupujte kartuše pri www.printink.si in vedno vam bodo pomagali izbrali pravo.

Hp kartuše se ponašajo z izjemno kakovostjo. Napolnjene so s kakovostno barvo oziroma pigmentom, ki zagotavlja kakovosten tisk na papir, karton in druge podlage. Podlage, na katere lahko tiskajo hp kartuše so različne. Za natančen seznam podlag, poglejte v uporabniški priročnik.

Kako pa je s ceno? Res je, da hp kartuše niso med najcenejšimi, vendar pa spadajo v višji kakovostni razred. Tiskalniki znamke hp se uporabljajo v različne namene: na voljo so modeli za domačo uporabo, pisarne, dizajnerske studie in druge. Vse hp kartuše imajo na embalaži zabeleženo življenjsko dobo, ki kaže, koliko strani imajo. Temu se reče tudi kapaciteta hp kartuše. Običajno se meri kot število strani, ki jih lahko hp kartuše natisnejo, če so strani 5 odstotno potiskane. Takšen je namreč običajna stran teksta. Če hp kartuše tiskajo bolj na gosto, potem bodo seveda prej dosegle svojo izpraznitev.