Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Ovitek za Samsung telefone

Samsung je eden izmed največjih proizvajalcev elektronike v Koreji. Podjetje se nahaja v Seolu, proizvaja pa kar petino celotnega izvoza Južne Koreje. Samsung proizvaja veliko elektronskih naprav, v sam vrh tehnologije pa definitivno sodijo na področju mobilne tehnologije. Pametni telefoni so lepi in veliki a krhki, ne glede na to ali ste lastnik Samsunga, HTC-ja, Appla ali kateregakoli druega pametnega telefona vam toplo priporočam, da ga z ovitkom ali etuijem zaščitite takoj ob nakupu. Pa povejmo nekaj o podjetju Samsung.

Samsung je v svoji zgodovini izdelal že veliko kvalitetnih mobilnih naprav, led pa je definitivno prebil s serijo telefonov Galaxy. Omenjena serija, je serija telefonov višjega cenovnega razred, odlikuje ga neverjeten zaslon HD ločljivosti, izredna hitrost procesorja, kamera z veliko megapiksli. Ko že govorimo o pozitivnih lastnostih pa omenimo še nekaj negativnih, velikost zna biti prevelika za nekatere, materiali uporabljeni za izdelavo ne dajejo občutka prestižnosti, ko telefon držimo v roki.

Samsung se je z izdelavo modela Galaxy S3 izstrelil v sam vrh ponudnikov mobilnih telefonov, saj ni čudno, ko je bil telefon izdelan, je bil eden izmed najhitrejših naprav na trgu. Sam telefon je lepo oblikovan, odlikuje pa ga velik zaslon. Proizvajalci mobilnih telefonov poizkušajo narediti svoje naprave čim večje in čim tanjše, naprave postanejo s tem estetsko privlačne a vendar krhke.

Svetujem vam, da svojo napravo zaščitite s potrebno varovalno opremo takoj ob nakupu, to bo preprečilo neželene poškodbe in ohranilo vaš telefon v prvotnem stanju. Izbirate lahko med različnimi Samsung Galaxy ovitki, etuiji, torbicami, folijami, bumperji in še marsikaj. Te stvari je najlažje kupiti kar na spletu, saj je ponudba veliko. Ovitek za Samsung Galaxy S3 in ostale Samsung telefone lahko dobite v spletni trgovini Gizzmo. Ponujajo pa tudi zaščitno opremo za vse ostale znamke telefonov.