Biserna ponudba hotelov v biseru Slovenije – na Bledu Jul29

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Biserna ponudba hotelov v biseru Slovenije – na Bledu

Nujna destinacija vsakega turista, naj bo tuj ali domač, je vsekakor biser vseh slovenskih biserov – Bled. Že samo mesto s svojim jezercem, otočkom na njem in gradom nad njim, kot tudi sama okrasitev sprehajalnih poti okoli jezera, nas začara, okolica pa magijo le še stopnjuje. Ker se človek v enem dnevu ne more nagledati vsega, je prav, da ostane več dni. Med drugim mu prenočišča nudijo hoteli.

Kje so hoteli?

Večina hotelov se nahaja bolj ali manj neposredno ob glavni cesti skozi mesto, levo in desno od slavnega drevoreda, ki nas ob vstopu v mesto pozdravi, nato pa zapelje direktno do jezera. Hoteli so postavljeni rahlo v klanec, tako da imajo lep razgled na jezero z okolico, nekaj pa jih je celo neposredno ob jezeru. Za tiste, ki jim gneča osrednjega dela Bleda ne ugaja, je nekaj hotelov postavljenih na drugih, mirnejših lokacijah ob jezeru ali rahlo stran od njega.

Kaj nam hoteli ponujajo?

Na Bledu je sedem hotelov s ponudbo treh zvezdic, šest z razširjeno ponudbo štirih zvezdic, ter en hotel, ki ponuja vso luksuzno razkošje petih zvezdic. Če se odločite za slednjega, boste v osvežujočo jezersko vodo lahko stopili skorajda neposredno iz svoje sobe.

Hotel nas vabi na izlet

V hotelih ali njihovi neposredni bližini si lahko izposodite kolesa, v Hotel Park pa se lahko pripeljete celo s svojim kolesom in ga tam varno spravite, vključno s potovalno opremo. Hoteli vam ponujajo možnosti veslanja na jezeru, uporabe tenis, bližnjega golf ter mini golf igrišča, vožnjo s kočijo, vstope v kazinoje ter organizirane izlete v bližnje kulturne in naravne znamenitosti.

Če si boste izbrali hotel po svoji meri, bo izkušnja zagotovo prijetna. Privoščite si aktiven izlet v okolico Bleda, morda vas pa ob povratku v hotel za nagrado postrežejo z znamenito blejsko kremšnito.