Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Vozi me vlak v daljave… na poroko

Kje se boste poročili? V ženinovem domačem kraju ali v nevestinem? Kaj pa, če se ne bi v nobenem od obeh!?

Sanjska lokacija poroke

Imata dobro priložnost, da se odpravita nekam, kjer še nista bila pa sta si oba vedno želela iti. Dobra opcija je, da poroko izvedeta kar tam, kjer bosta preživela medene tedne. Paketne ponudbe, ki vključujejo poročne ceremonije, nastanitev gostov, dodatne poročne aktivnosti in same medene tedne zagotovo postrežejo z zadovoljivo znižano ceno. Poroka s tem ne bo nepozabna le za vaju, temveč tudi za vajine goste, pa še zakoračila bosta naravnost v medene tedne. Simbolično pa morda v sladko skupno življenje.

Je načrtovanje poroke v tujini zahtevnejše ali pač ne?

Načrtovanje poroke je že samo po sebi zahteven proces, tudi če jo želite izvesti na lastnem dvorišču. Seveda pa je pri poroki izven meja svojega doma treba urediti nekaj stvari več. Oddaljena poročna slovesnost pa predstavlja dodaten izziv tudi gostom, saj zahteva daljšo odsotnost od službe ali ostalih obveznosti, kot tudi večje izdatke. Vendar naj vas to ne prestraši – z malce dodatnega napora lahko popestrite poročno slovesnost zase in za svoje goste.

Kaj je pri poroki v tujini še posebej pomembno?

Pomembno je, da pred poroko do potankosti uredite vse podrobnosti, saj si v tujini še toliko manj želite neprijetnih presenečenj. Vse lokacije dogajanja naj bodo blizu skupaj, najbolje kar v bližini nastanitev.

Ker se vaši gostje s svojim prihodom na nek način žrtvujejo za vas, so pomembni prav toliko kot poročni par, zato je prav, da izberete destinacijo, ki bo zanimiva in pestra tudi zanje.

Ker boste tako vi kot vaši gostje to posebno poroko želeli ohraniti v jasnem spominu, seveda ne pozabite na dobrega poročnega fotografa. In naj bo vaše skupno življenje vsaj tako pestro kot vaša poroka.