Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Zakaj izbrati rolo garažna vrata?

Rolo garažna vrata so primerna skoraj za vsako garažo, saj se navijajo na posebno navijalno omarico, ki se jo pritrdi na strop garaže. Kljub tej omarici pa vam še vedno ostane na voljo ves prostor pod stropom garaže, obenem pa ni več neprijetnosti s klasičnimi krilnimi vrati. Izkoristek prostora je z rolo garažnimi vrati optimalen.

  • Z rolo garažnimi vrati je zagotovljeno maksimalno udobje, saj je vstop v garažo s pomočjo daljinskega upravljalnika preprost in hiter, vrata lahko odprete kar iz udobja vašega vozila. Nič več tako ne bo slabe volje zaradi tekanje iz vozila do garažnih vrat v deževnem ali mrzlem vremenu.
  • Lamele rolo garažnih vrat so na voljo v kar dvajsetih barvnih izvedbah, ki jih lahko med seboj celo poljubno kombinirate. Barvo rolo garažnih vrat lahko tako zlahka uskladite z barvo vaše fasade, možne pa so tudi drznejše barvne izvedbe po predhodnem naročilu. Lamele so pobarvane iz kakovostnih barv in vzdrževanja ne potrebujejo.
  • Visokokakovosti materiali iz katerih so izdelana rolo garažna vrata omogočajo odpornost proti vsem vremenskim elementom, odporni so proti rji in UV žarkom. Ko so rolo garažna vrata enkrat pritrjena na vašo garažo lahko pozabite na skrbi z nadležnim in dragim vzdrževanjem.
  • Rolo garažna vrata imajo dodatno zaščito pred vlomom v vašo garažo, saj jih je nemogoče nasilno dvigniti ali iztrgati iz vodil.Zaradi tega vam ni treba skrbeti tudi ob močnih sunkih vetra, saj so lamele rolo garažnih vrat izdelane in trpežnega in močnega aluminija.  Poleg tega pa so rolo garažna vrata tiha, vodotesna ter varujejo pred hrupom in velikimi toplotnimi izgubami.