5 nasvetov za sanjsko poroko Jul06

Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

5 nasvetov za sanjsko poroko

Naj živita ženin in nevesta!                                      

Poroka marsikomu predstavlja eno najpomembnejših življenjskih prelomnic. Toda kako si pričarati nepozaben dan, ki vam bo za vedno ostal v spominu? Priprave na poroko so pogosto naporne in od bodočih zakoncev zahtevajo mnogo živcev … Vendar ni nujno, da je tudi pri vas tako! Z upoštevanjem petih enostavnih nasvetov lahko postane tudi vaša poroka podobna tistim iz pravljic. Brez nepotrebnega stresa in slabe volje. Poskrbite, da boste na ta dan uživali predvsem vi.

Priprave na veliki dogodek

  1. S pripravami pričnite dovolj zgodaj

Verjetno si ne želite poročnih slik, na katerih bodo opazni vaši ogromni podočnjaki, ker ste morali prejšnji večer bedeti pozno v noč, da ste uredili še zadnje podrobnosti. Dan pred poroko naj bo namenjen predvsem sprostitvi in počitku.

  1. Povabljenci

Gre za vašo poroko, vaš poseben dan, ki ga želite po vsej verjetnosti preživeti z ljudmi, ki so vam resnično blizu. Ni potrebe, da kogarkoli povabite samo iz vljudnosti. Intimna poroka v krogu družine in prijateljev, kjer vam ni potrebno izgubljati dragocenega časa za površno kramljanje z bežnimi znanci, je običajno precej boljša alternativa.

  1. Ne naložite si preveč dela

Ni potrebno, da vse postorite sami. Prosite nekoga, ki mu zaupate, za pomoč. Tako se boste   izognili preobremenjenosti.

poročna obleka

  1. Obleka

Verjetno si že od malih nog predstavljate svojo poroko, predvsem pa svojo poročno obleko. Čeprav želite biti na ta dan videti še posebej lepi, ne pozabite, da boste v neudobnih oblačilih težko uživali.

  1. Upoštevajte svoje želje

Poroka ni nekaj, kar bi doživeli vsak dan. Ne poslušajte tujih »dobronamernih« nasvetov glede hrane, cvetja, glasbe … Tokrat ste najpomembnejši vi.

In živela sta srečno do konca svojih dni …

Ob vseh pripravah pa ne pozabite, da vas po poroki čaka zakon. Tisto, kar na koncu resnično šteje!