Categories
Šport

Zakaj je kampiranje privlačno?

Kampiranje spada med počitniške nastanitve, ki ponuja veliko različnih možnosti. Ena izmed največjih prednosti je, da tudi po tem, ko se namestimo v kampu, lahko kamp zapustimo, če nam v njem ni všeč. Kampiranje od nas ne zahteva nobene zaveze in naročanja, kar nam dopušča veliko možnosti izbire. Številni turisti imajo to navado, da vsakih nekaj dni zamenjajo kamp, pa ne zato, ker bi ne bili zadovoljni z določenim kampom, ampak ker imajo radi kampiranje na različnih lokacijah. Če se na primer nahajate nekje na hrvaški obali boste kmalu opazili, da je veliko možnosti za kampiranje. Ogledali si boste nekaj kampov in ugotovili, da se je zelo težko odločiti, katerega izbrati, saj je bilo med njimi veliko takih, ki so vam bili všeč. Prav tukaj pa se nahaja prednost, ki ga ima kampiranje. Tri dni lahko preživite v enem kampu, ostali čas pa v drugem kampu. Če vaš dopust traja dva tedna, si lahko tako izberete kar nekaj različnih kampov.

Sodobno kampiranje je precej bolj udobno, kot je bilo nekoč. Kampi so dandanes izjemno moderni, sanitarije so lepo urejene in čiste, v kampih poleg običajnih trgovin in storitev najdemo lahko tudi fitnese, wellnesse in druge storitve, ki smo jih bili sicer navajeni v hotelskih kompleksih.

Naslednja prednost, ki jo ponuja kampiranje, je neposreden stik z naravo. Zamislite si gosto senco borovcev in drugega mediteranskega rastja, šumenje valov, ki je ves čas prisotno, v večernem času pa prijeten morski veter, ki vas hladi in sprošča po sončnem dnevu. Zakaj bi se zapirali v hotelske sobe, če pa ste lahko ves dopust v neposrednem stiku s pristno naravo? Kampiranje je način aktiven način preživljanja dopusta, ki ga vzljubi skorajda vsak, ko ga prvič poskusi. Tudi če imate zadržke, poskusite, na voljo imate šotore, prikolice in kamperje, ki ponujajo takšno udobje kot apartmaji.

Več informacij tukaj

Categories
Počitnice

V prestolnici mesta, Hotel Ljubljana

Hotel Ljubljana, hotel našega največjega mesta je tisti, ki se lahko brez kompromisa in brez tega, da se hvali primerja z hoteli, ki so v svetu na samem vrhu. Svetovno priznan, s kombinacijo elegantnega dizajna, udobja in visokih hotelskih storitev je tako pogosto domovanje najvišjih svetovnih državnih predstavnikov. Izbira hotelov v prestolnici je pestra in zanimiva saj vsak nosi v sebi svoj bogat in nepozaben pečat prepoznavnosti. Želje, pričakovanje gosta, pa tudi velikost naše denarnice je odvisna od tega v katerega izmed njih se bomo udobno namestili.

Zeleno okolje, mirno okolje nam ponuja Hotel Ljubljana, na obrobju mesta, ki pa je kljub temu od centra oddaljenih le nekaj minut sprehoda od strogega centra. Prestiž, bogata arhitektura, stilska dovršenost v samem strogem mestu zadovolji še tako pomembnega gosta. Tisti, aktivni in gibanja željni bodo našli tudi hotel, ki jim nudi fitnes, wellness, bazen in športne površine. Prijazno in ustrežljivo osebje na vsakem koraku je tisto, kar si želi vsak gost in to Hotel Ljubljana vsekakor premore in z veseljem ponuja. Naravnost očarljiv ambient, vrhunska kulinarična ponudba in največji konferenčni center v Ljubljani je tisto kar zadovoljuje še tako zahtevnega gosta. Po mir in zadovoljstvo v Hotel Ljubljana.

Ponudbo za nastanitve po celotni Sloveniji si lahko pogledate s klikom na povezavo.