Categories
Šport

Aktivne počitnice, oddih z odliko

Aktivne počitnice so aktiven oddih v čudovitem naravnem okolju ter aktivnostim prilagojenih pokritih prostorih.

Sodobnemu človeku aktivne počitnice več kot koristijo. Moderen življenjski slog zaznamujejo številne aktivnosti, zanje je značilna intenzivnost in dinamika dogajanja dan za dnem. Na vse te aktivnosti mora biti človek dobro fizično in psihično pripravljen, če želi dobro prenesti vse izzive in napore sodobnega časa. Dobro fizično in psihično pripravljenost nudijo aktivne počitnice, ki potekajo v naravnem okolju ter ustreznih pokritih prostorih. Kombinacija naravnega in umetnega okolja je ključna za uspeh aktivne krepitve telesa in duha. Rogla je čudovito naravno okolje Pohorja, ki tudi sredi poletja poskrbi za približno deset stopinj Celzija nižje temperature v primerjavi z dolino. Za aktivne počitnice ima Rogla poleg naravne danosti tudi pokrite prostore, kot so kolesarski center, športna dvorana ter razne druge namenske prostore. Kombinacija naravnega okolja in pokritih prostorov je idealna iz več razlogov. V naravnem okolju se človek lahko nadiha svežega zraka, kar aktivne počitnice oplemeniti z izjemnimi učinki za organizem. Pokriti prostori so namensko ustvarjeno umetno okolje, omogoča pridobivanje točno določenih koristi za človekovo fizično in psihično boljšo kondicijo. Poleg tega v primeru slabega vremena, lahko program vadbe poteka nemoteno oziroma ima na voljo ustrezno alternativo. Za aktivne počitnice je značilno, da nudi pestro paleto aktivnosti. Plavanje, hoja, kolesarjenje, plezanje, rolanje, namizni tenis ter številne druge aktivnosti poskrbijo, da je vsak del človeškega telesa razgiban in preko strokovnega vodstva tudi okrepljen. Kombinacija različnih športnih disciplin ter aktivnosti na splošno ni naključna, ampak je strokovno premišljena in načrtovana. Človeški organizem je celota sestavljena iz različnih organov ter drugih delov telesa. Skupaj so povezani v celoto, ki omogoča gibalne, umske in druge sposobnosti človeka. Njihovim lastnostim in zahtevam primerno jih lahko kakovostno izboljšujemo v njihovih sposobnosti zgolj na osnovi strokovnega znanja in izkušenj.

Aktivne počitnice so pametna odločitev, sodobnemu človeku bi morale postati rutina.

Tukaj

Categories
Šport

Valmeinier, uživati dopust

Valmeinier pomeni uživati dopust .

Uživati dopust lahko Valmeinier omogoča v polni meri. Danes imeti na dopustu vse, kar ti srce poželi ni privilegij, ampak je v veliko primerih osnovni standard turističnih in gostinskih storitev. Turistične in gostinske storitve lahko Valmeinier gostom ponudi na klasičen ali sodoben način. Sodoben način je gostom na voljo na sodobnih lokacijah ter ponudbah, ki Valmeinier povezujejo s sodobnim dogajanjem. Hkrati pa lahko Valmeinier ponudi tudi veliko ljubiteljem klasike. To pomeni, da je ponudba, ki jo Valmeinier nudi navezana na vse, kar se je iz preteklosti ohranilo do današnjih dni. Gre za vrsto dejavnikov, ki so se izkazali kot dobra rešitev v preteklosti. In se bodo vsekakor lahko kot dobrodošla rešitev izkazale tudi v prihodnosti. Takšne ponudbe so redkost, zato jo velja s pridom izkoristiti. Kdor je že imel izkušnjo izkusiti takšno barvitost ponudbe, si jo bo želel tudi v prihodnosti. Na voljo pa so tudi vsem ostalim, kateri še tako obsežnih izkušenj nimajo. Klasične storitve so omogočene predvsem zato, ker se je njihova vse splošno znana odličnost ohranila do današnjih dni. Pri tem ne gre za nič drugega, kot ohranjanje vsega dobrega iz preteklosti. Primere imamo v vsakdanjem življenju okrog sebe. Dovolj je da pogledamo okrog sebe, pa ugotovimo, da se nahaja marsikaj klasičnega. Hkrati pa ugotovimo, da nam kljub častitljivi starosti ideje in zasnove, še vedno nudi času primerne lastnosti in učinke. Mnogi obiskovalci to iščejo. Vedo, da je zanje najbolje tisto, kar se je skozi čas izkazalo kot najboljše. Zato tudi ne radi eksperimentirajo z novostmi in ne gredo tvegati z njimi. Ponudba pa še zdaleč ni omejena le na klasiko. Najde se tudi veliko zanimivega za vse, ki želijo sodobno. Izbrati Valmeinier pomeni izbrati odličnost, ki se kaže v tako naravnih danostih, kot sodobnih pritiklinah.

Valmeinier je smučarsko središče, ki zna zadovoljiti številne zahteve.

Categories
Potovanja

Mobilne hiše, uživati v objemu narave

Mobilne hiše nudijo občutek svobode in neodvisnosti. Ta občutek je danes zelo cenjen. Mnogim mobilne hiše predstavljajo tisti košček svobode, ki ga imajo planiranega za določeno obdobje. Tega obdobja se veselijo, ter mu namenijo mnoge aktivnosti. Mobilne hiše danes tudi niso posebno zahtevna investicija. Na trgu se lahko dobi mobilne hiše v cenovnih razredih, ki so dostopne širšim množicam. Pred nakupom je potrebno seveda nekaj pozornosti, da se izbere prave in primerne mobilne hiše. Prave in primerne mobilne hiše se lahko izbere na več načinov.

Najboljši je zagotovo način preizkušanja v praksi. Mobilne hiše se v ta namen najame ter prijetno s koristnim preizkuša. Preizkus je posvečen predvsem pravi razporeditvi bivalnega prostora oziroma prostorov, številu elementov, uporabnosti in koristnosti elementov ter mnogim drugim lastnostim. Na podlagi ugotovitev, bo izbira naše lastne mobilne hiše bistveno lažja. Dobre lastnosti bomo iskali, slabe bomo zavračali, v večini situacij pa sklepali kompromise. Zelo težko je namreč dobiti mobilne hiše, ki ima vse lastnosti odlične. Že sama višina investicije je največkrat povezana z kakovostjo. Dobra kakovost zahteva temu primerno investicijo, ki pa seveda ni ugodna v seštevku odštetih sredstev. Kaj je dobro imeti, kaj je dobro žrtvovati, kakšne kompromise sklepat ve najbolje kupec sam. Odločitev se bo za pravilno izkazala šele skozi čas. Enako kot za ne najbolj primerno, če bo temu primerno izbor. Kakovost kampiranja ni odvisna zgolj od same mobilne hiše, ampak tudi mnogih drugih lastnosti.

Odvisni so od izbranega kampa, izbranega mesta v kampu, lastnosti parcele in mnogih drugih lastnostih. Ljudje si te lastnosti izbirajo po mnogih načelih in lastnostih izbora. Najmanj težav imajo ljudje, ki so ali nezahtevni ali pa imajo izkušnje. Nezahtevni ljudje bodo izbrali dobro že z zadovoljitvijo najbolj osnovnih lastnosti, ljudje z izkušnjami pa bodo takoj znali izbrati najbolje. Mobilne hiše nudijo veliko veselja, pa tudi trenutkov ko je potrebno potrpeti.

http://campingrovinjvrsar.com/sl/Mobilne_hise

Categories
Potovanja

All inclusive največ z najmanj napora

All inclusive turistu prinaša največ dopusta z najmanj napora.

Največ dopusta je želja vsakega turista. Obiskovalci tujih krajev poleg tega želimo imeti vedno bolj kompleksno ponudbo. Vedno manj ljudi se zaveda pomena dobre ponudbe, zato jo želijo in izberejo all inclusive. Ponudba all inclusive je prisotna že veliko časa, v sodobnem času pa njena bogata in vsestranska ponudba prihaja vedno bolj do izraza. Bogata in vsestranska ponudba all inclusive je danes bolj kot kdaj koli prej uglašena na sodoben čas življenja in bivanja. Ljudje s pomočjo tehnike in mnogih danosti časa lahko aktivnosti opravimo prej in bolj kakovostno. Tako nam lahko ostane več časa za aktivnosti, ki se jih veselimo in si jih želimo. Aktivnosti, ki se jih veselimo in jih želimo radi preživljamo s prisotnostjo čim manj nekoristnimi aktivnostmi. All inclusive je ponudba, ki poskrbi, da turistični delavci poskrbijo za vse nekoristne aktivnosti, turist pa se preda zgolj uživanju vseh njemu všečnih in prijetnih aktivnosti. Ker ni odvečnih in nepotrebnih aktivnosti, se turisti počuti odlično in ne porablja časa za nekoristne aktivnosti. All inclusive je zato pametna in modra odločitev, ki ima tudi svojo investicijsko upravičenost. Ker lahko turist svoje željene aktivnosti opravlja v bistveno večjem obsegu, je njegovo zadovoljstvo veliko, poleg tega pa je z zakupom večjega števila storitev v paketu deležen velikih ugodnosti. Velike ugodnosti se nanašajo na tako kvantiteto kot kvaliteto turističnih storitev. Kvantiteta turističnih storitev je v primeru all inclusive podana v najbogatejšem možnem obsegu. Težko bi našli drugo turistično ponudbo ali paket turističnih storitev, ki je bogatejši in obsežnejši. Kvaliteta turistične ponudbe pa je v pridobitvi celotnega niza turističnih storitev. Celoten niz turističnih storitev omogoča, da se pridobi užitek popolnosti. S posamičnim nakupom turističnih storitev užitek popolnosti ni mogoč, saj se med posameznimi turističnimi storitvami hočeš nočeš pojavljajo vrzeli.

All inclusive je odlična investicija v kakovost bivanja.

http://maistra.si/Funtana_Vrsar

Categories
Potovanja

Zgodovina Hrvaške, odkrivanje na edinstven način

Zgodovina Hrvaške sovpada z sosednjimi deželami in kulturami, vsekakor pa je bilo dogajanje v preteklosti bogato in raznoliko.

V veliki meri je zgodovina Hrvaške vezana na evropska in svetovna dogajanja na širšem območju med Sredozemljem in deželami celinske Evrope. Zgodovina Hrvaške je povest povezav, ki so jih nudile poti, ter vseh kulturnih dosežkov, ki so se odvijali, razvijali in dogajali ob njih. Morje in morska cesta je nudila svoj čas najhitrejši način prevoza na večje razdalje. Na ta način so se ustvarjale priložnosti za ekonomske in druge prednosti vseh, kateri so se podali na pot. Sčasoma so se iz izkušenj pomorskega potovanja izoblikovale velesile, ki so na svoj način krojile tok zgodovine v bližnji in daljni okolici. Zgodovina Hrvaške se v te tokove zgodovine vključuje na svoj način. Obmorski kraji so zagotovo bili deležni enake pozornosti, kot vsi kraji na področju Sredozemlja. Tako so pristanišča ob obali zgodovina Hrvaške, ki se tudi danes na novo odkriva. O najdiščih in pričah zgodovine arheologi zagotovo še niso rekli zadnje. Pred kratkim odkrita najdišča ob obalah zahodne Istre napovedujejo, da bo zgodovina Hrvaške v bližnji ali daljni prihodnosti pisala nova poglavja. Sovpadajo z mislijo, da je ozemlje samo in naravne danosti pogojevalo zgodovinske tokove. In čeprav so se za mnogimi zgodovinskimi kraji in ljudstvi zabrisala vsaka sled jih zgodovina Hrvaške lahko odkrije slej kot prej.
Zanimiva in bogata zgodovina se lahko tudi sluti in sklepa na podlagi odkritji v bližnji ali daljni okolici. Ljudstva, ki so v preteklosti osvajali širšo okolico so za seboj pustili določene sledi, ki se iz kraja v kraj prenašajo kot lastnoročen podpis, kateri je v svoji osnovi vedno enak. Gradbene mojstrovine so tako vedno grajene po istem principu, spreminjajo se zgolj geografskim danostim primerno, z določenimi dodanimi ali odvzetimi elementi.

Zgodovina Hrvaške je vredna ogleda na celem ozemlju države.

Categories
Turizem

Oprema za kampiranje, množica potrebščin

Oprema za kampiranje je množica potrebščin, ki omogočajo dobro bivalno izkušnjo v naravnem okolju.

Dobra oprema za kampiranje je individualno prilagojena potrebam in željam posameznika. V osnovi je oprema za kampiranje sestavljena iz bivalne enote ter množice predmetov, ki omogočajo bolj ali manj civilizirano obliko bivanja v naravi. Bivalne enote so predvsem šotor, počitniška prikolica, bivalnik ter mobilne hiške. Oprema za kampiranje je vsaki bivalni enoti posebej prilagojena v lastnostih in drugih značilnosti. V manjši meri je obstaja možnost, da se oprema za kampiranje uporablja za dve ali več različnih bivalnih not. Več možnost uporabe nudijo v osnovi enake bivalne enote. Šotor je zagotovo najstarejša in najbolj osnovna bivalna enota za kampiranje. V večini primerov je šotor tudi simbol kampiranja. Nastal je v zgodnjih obdobjih zgodovine, ko je človek odkril praktičnost in uporabnost šotora. Predvsem pri nomadskih ljudstvih je bil šotor sila priljubljen, saj je omogočal prenos bivalne enote na večjih razdaljah oziroma povsod tam, kjer jo je človek potreboval. Šotore, kot praktično edino bivalno enoto srečamo še danes v prostranstvih Azije. Izkušnja bivanja v njej ljudi prepričuje v misel, da so klasični prijemi lahko v sodobnem času še kako dobro uporabni in praktični. Tudi mnoga testiranja materialov, ki omogočajo zaščito pred vremenskimi vplivi so pokazale, da naravni materiali lahko bolje ohranjajo temperaturo, ter hkrati skrbijo za dobro in udobno počutje. Slabost naravnih materialov je njihova cena, pa tudi praktičnost ni njihova največja vrlina. Šotori, ki jih danes srečamo v prostranstvih Azije so pravi logistični podvig za prenašanje. Nomadom to seveda ne predstavlja problema, sodobnemu človeku, ki si hoče šotor oprtati na rame ali postavit v prtljažnik prevoznega sredstva pa nudijo čisto drugačno izkušnjo. Temu primerno so danes šotori iz lahkih materialov, ki nudijo tako udobje bivanja kot tudi lahkoto transporta. Tudi v obdobju, ko jih ne potrebujemo nam v domu ne predstavljajo velike ovire in potratnosti prostora. Izbira je velika, predvsem je potrebno misliti na vse kar nujno potrebujemo in zahtevamo. V primeru, da se prvič odločamo za nakup bo dobrodošla izkušnja prijateljev, sorodnikov in znancev, ki imajo s šotori več izkušenj. Druga dobra referenca je izposoja šotora. Prijatelji, znanci in sorodniki, ki šotor imajo nam ga lahko posodijo za kratek čas. Na ta način bomo v prvi vrsti izvedeli ali je šotor sploh primeren za nas. Poleg prenašanja, sestavljanja in pospravljanja, ki zahteva nekaj veščin, je potrebno nekaj odrekanja udobja, predvsem v primerjavi z počitniškimi prikolicami, bivalniki in mobilnimi hiškami. Ko vse te dileme razrešimo in ugotovimo, da je šotor prava izbira za nas, se posvetimo drugim značilnostim, kot so materiali, način sestavljanja in pospravljanja, velikost in druge značilnosti. Na tak način bomo z izkušnjo ob nakupu najmanj zgrešili in v veliki meri kupili šotor, ki nam je pisan na kožo. Počitniška prikolica je danes sodobna različica bivalne enote na kolesih, katero so poznala že stara ljudstva. Današnja počitniška prikolica je postala zanimiva z razvojem avtomobilizma, predvsem pa dostopnosti avtomobila širšim množicam. Pravi izziv so počitniške prikolice ljudem predstavljale pred desetletji, ko so morali na eni strani zagotavljati dovolj veliko bivalno enoto za dostojno bivanje, na drugi stani pa niso smele biti prevelike in pretežke, saj jih skromna in šibka vozila izpred pol stoletja ne bi mogla vleči za seboj. Izziv je v nekaterih primerih pomenil odlično izkušnjo, mnogi danes svetovno znani proizvajalci vse svoje današnje obsežno znanje temeljijo prav na skromnih, vendar izvirnih začetkih. Do današnji dni so se počitniške prikolice razvile v vrsto različnih bivalnih enot, ki nudijo od skromne strehe nad glavo pa vse do prave hiše na kolesih. Izbira kupca je praktično neomejena, saj proizvajalci omogočajo individualizacijo v vseh podrobnostih. Počitniške prikolice so svoj čas simbolizirale počitniške dni. Dostopnost, raznolikost ponudbe ter želja ljudi po bivanju v njih so pogojevali njihovo priljubljenost. Danes počitniške prikolice segajo predvsem na področje individualnosti, skupna raba je v zatonu. Zaradi dostopnih cen in investicije si seveda vsak želi svojo počitniško prikolico, k večjemu jo lastnik posoja prijateljem, znancem, ter vsem ljudem katerim zaupa. Dostopnost in bližina letovišč spremeni lastništvo počitniške prikolice v posebno dobro izkušnjo. Tako mnogi počitniško prikolico uporabljajo kot vikend na morju, v gorah ali na drugih njim všečnim mesti. Kraj kjer je počitniška prikolica locirana tako obiskujejo največkrat ob vikendih, sicer pa vsakič ko se ponudi priložnost. Posebno dobra je ta rešitev za vse, ki imajo možnost investiranja, se ne naveličajo obiskovanja ene lokacije v več zaporednih terminih, ter hočejo priročno in enostavno rešitev. V primeru, da je počitniška prikolica na morju, se ljudje s takšnimi izkušnjami letovanja radi pohvalijo, da so praktično vedno na morju oziroma večino časa v sezoni. Bivalniki so nastali z večanjem dostopnosti prevoznih sredstev. Ideja je v osnovi preprosta, saj na motorizirano osnovo postavijo bivalno enoto. V neskončnih možnostih je lahko bivalnik podobno kot počitniška prikolica opremljen z osnovnim udobjem strehe nad glavo ali pa je motorizirana hiša na kolesih. Razvoj bivalnikov je bil posebej hiter in velik v državah, kjer je bila njihova dostopnost na voljo vse, na drugi stani pa so imele države urejeno mrežo kampov oziroma objektov, kjer se je dalo z bivalniki za krajši ali daljši čas ustaviti. V naše kraje so bivalniki prišli z nekaj zamude, infrastruktura, ki omogoča bivanje v bivalniki pa se kljub temu pospešeno gradi in razvija. Zadnje desetletje je v kampe prineslo še eno novost, ki se je dokaj hitro razširila in našla krog ljudi, kateri so jo vzeli za svojo. Mobilne hiške pred dobrim desetletjem praktično še nismo poznali, danes vsak malce boljši kamp ima vsaj nekaj mobilnih hišk. Ker imajo te bivalne enote svoje konstrukcijske in druge osnovne zahteve v kampih običajno zasedajo svoje mesto. Privrženci in uporabniki takšnih bivalnih enot prisegajo na domačnost in pridih domače hiše. Tudi urejene okolice govorijo o tem, da je želja po pridihu domačnosti velika, temu primerno individualno prilagojena.

Oprema za kampiranje mora biti predvsem dostopna in primerna investitorjevim možnostim. V osnovi mora bivalni enoti vdihniti domačnost in omogočati življenjske pogoje. Oprema za kampiranje je v skupnem naboru lahko povezana v osnovne, razširjene ali razkošne skupine.

Oprema za kampiranje omogoča življenje v naravi.

Categories
Potovanja Turizem

Last minute Hrvaška, prijetne počitnice v zadnjem trenutku

Last minute Hrvaška je mamljiva ponudba počitnic , ki nas hkrati preseneti in navduši. Preseneti na last minute Hrvaška na račun ponudbe, kateri se je težko upreti, navduši pa nas doživetje na počitnicah.

Dobra izkušnja last minute Hrvaška je mnoge navdušila do te mere, da si želijo ponovitve. Dobro opazujejo in pregledujejo ponudbe, ki se dnevno spreminjajo, posebno pozorni pa so na vse ponudbe
last minute Hrvaška, ki se pojavijo v raznih medijih.

Last minute Hrvaška je dobra izkušnja za razne turiste in obiskovalce dežele na vzhodni obali Jadranskega morja. Obala Jadrana je zgolj del ponudbe, ki pa zaradi obiskanosti velikokrat zasenči ostalo ponudbo. Geografske značilnosti Hrvaške poleg morja, otokov, polotokov, majhnih zalivov in vsega obalnega območja, ponuja tudi bistveno drugačno podnebje. Za vse, ki jim morska klima, temperature, sonce in pripeka ne godi, ima Hrvaška vsega streljaj stran čisto drugačno podnebje. Z markantno gorsko verigo Velebit, se od morja loči gorski svet, ki pozna svežino višje ležečih planot.
Proti meji s Madžarsko se nahaja Slavonija, ki ima spet svoje tipično ozemlje, podnebje, klimo. Skladno z drugačnimi možnostmi se je v različnih krajih razvila drugačna kultura. Na ta način je lahko
last minute Hrvaška prijetno prijetno doživetje različnosti , ki se ponuja na razmeroma kratkih razdaljah.

Na tak način lahko last minute Hrvaška privabi vse, ki si željo prosti čas preživeti z nabiranjem bogatih izkušenj z različnimi kulturami, običaji in naravnimi znamenitostmi. Za ljubitelje odprtih cest bo samo potovanje po njih prijetna izkušnja, saj je tudi tu veliko izbire. Na voljo so ceste, ki od najstarejših časov do današnjih dni povezujejo kraje, kulture in običaje. Njihove sodobne različice so pravo nasprotje. Manj je doživetji različnih kultur, nudijo pa hitro premagovanje razdalj med dvema različnima kulturama.

Last minute Hrvaška bo prijetno doživetje za tiste, ki si želijo kraljevskega izbora v ponudbi kultur.

Categories
Potovanja

Resort Belvedere, počitnice in pol

Sredi zahodne istrske obale, v bližini naselja Vrsar Resort Belvedere obiskovalcem nudi vrhunski počitniški turizem.
Resort Belvedere zaznamuje zelena oaza borovcev , slikovitost mu daje bližnji otok Sv.Jurija, ter razgled na stari del Vrsarja in pristanišče.
V okviru nočitvenih in nastanitvenih možnosti Resort Belvedere nudi 134 sob in 174 apartmajev. Ponudba sob obsega naslednje : možnosti dvoposteljna soba superior največ dve osebi ter dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo in dvoposteljna soba premium z dodatno posteljo za največ tri osebe. V ponudbi apartmajev Resort Belvedere je na izbiro šest apartmajev za tri do šest oseb.
Resort Belvedere nudi raznovrstne možnosti za sproščeno uživanje na plaži in plavanje v slani ali sladki vodi. Sredi turističnega naselja sta zunanji in otroški bazen s sladko vodo, plaža z skalnato in prodnato podlago je obdana s naravno senco dreves.
Vrhunska ponudbaResort Belvedere s tem še zdaleč ni izčrpana, saj je bližnja in nekoliko oddaljena okolica idealen kraj za vse, ki si želijo aktivnega oddiha. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji kolesarjenja, pešačenja, nordijske hoje in drugih športnih aktivnosti. Bližnji športni center Porto Sole ima v programu veliko aktivnosti kot je na primer šola potapljanja, tenis, košarka, odbojka in druge športne aktivnosti.
Resort Belvedere lahko gostom v bližnjem kampu Porto Sole nudi športne aktivnosti vseh vrst, kot je recimo namizni tenis, tenis, mini golf, balinanje, košarka, odbojka, na mivki, mali nogomet. V okvir aktivnosti Kampa Porto Sole sodi tudi potapljaški center. V bližnjem Hotela Pineta je fitnes studio. Med zabavnimi vsebinami velja omenit večnamensko dvorano, mini klub, otroško igrišče, večerni program za otroke, hobi delavnice, bogat program športnih dejavnosti ter večerni program.
Vsem gostom, ki si želijo aktivnosti v okolici Resort Belvedere nudi izposojo koles, palic za nordijsko hojo, ter izposojo pedalinov, kanujev, sandolinov, kajaka ter čolna.
Resort Belvedere zna nudit vrhunski oddih tudi najbolj zahtevnim.

Vir: http://www.maistra.si/

Categories
Potovanja

Zakaj na počitnice v kamp na Hrvaškem?

Kamp na Hrvaškem sodi med najbolj priljubljeno obliko nastanitve. Hrvaška je država, ki jo številni imenujejo kar za Evropsko kamp destinacijo številka ena, saj je s svojo raznoliko pokrajino, številnimi otoki in otočki, polotoki in zalivi ob Jadranski obali kot ustvarjena za kampiranje. Res, da najdete kar približno 90 % vseh kampov vzdolž obale, so pa sila zanimivi in privlačni kampi tudi ob jezerih in rekah. Za počitnice, ki jih nudi kamp na Hrvaškem, se odločajo vsi, ki imajo radi morje, sonce, prijetno mediteransko klimo, predvsem pa za tiste, ki imajo radi naravo in se želijo odmakniti od bučnega vsakdana.

Gostoljubje, idilično vzdušje, blagodejna klima in lepa narava, predvsem pa dostopne cene so tisto, za kar se za kampiranje pri naših južnih sosedih odloči kar četrtina vseh tujcev, ki izberejo za svoj oddih Hrvaško. Prav zaradi bogate dodatne ponudbe in možnosti za aktivne počitnice, je kamp na Hrvaškem zelo priljubljen. Prav zato, ker smo si različni ljudje, še bolj pa naše želje, je tudi ponudba kampov na Hrvaškem bogata in pestra. Če boste na spletnih straneh pogledali ponudbe, boste lahko izbirali med velikih kamp naselij, pa vse do majhnih družinskih kampov, ki nudijo veliko možnosti za individualizem in zasebnost prav vsakega gosta. Ne glede na to ali boste kampirali prvič, ali pa vsako leto, če si želite na morje, uživati v naravnih zvokih in uživati v svežem zraku lahko kamp na Hrvaškem najdete vse od Istre pa do Dalmacije.

Kvaliteta kampov na Hrvaškem ustreza vsem visokim evropskim standardom, sama cena kampiranja pa je na Mediteranu med najbolj ugodnimi. Seveda pa je treba vedeti, da si kamp na Hrvaškem ne morete postaviti kar kjerkoli vam srce poželi, saj je tudi pri njih kampiranje zunaj kampov z zakonom prepovedano. Kamp na Hrvaškem nudi vse, kar si želite.

Categories
Počitnice

Kam na dopust?

Vas muči vprašanje, kam na počitnice? Hrvaška ima polno poletnih krajev, kjer lahko uživate svoj dopust!

Hvar, Pag, Baško in Krk so odlične destinacije, kjer si lahko spočijete od napornega vsakdanjega dela in zadihate. Pa tudi vročega sonca in morja ne manjka. Vas skrbijo finance? Hrvaška je glede cen precej raznolika. Za boljše apartmaje bo treba odšteti malo več denarja, ampak turistični kampi so precej boljša rešitev, saj vas bo stalo precej manj.

Ste se že odločili, kam boste šli? Poglejte, kakšno bo vreme.