Categories
Športna oprema

Tekalna steza Weslo Cadence G5

Udobno blaženje
Vaša prioriteta pri nakupovanju tekalne steze mora biti udobje. Welso Cadence G 5 Treadmill se ponaša z udobnim blaženjem, ki prinaša vse udobje, ki ga potrebujete za tek. Udobje je tista lastnost, ki si jo mora na tekalni stezi želeti vsakdo. Tu je to zagotovo velik del steze.

Prednosti
· Preprosta uporaba: če iščete tekalno stezo, ki je preprosta za uporabo, potem je to vaš odgovor. Nima zapletenih delov, za pravilno uporabo pa potrebujete le navodila za uporabo.
· Cena prijazna strankam: cene tekalnih stez Weslo ne presegajo 500$. Potrebujete le majhen proračun in imeli boste lastno domačo fitness opremo.
· V naprej nastavljeni fitness programi: o svojih vadbah ne rabite skrbeti; za to je poskrbljeno. Preprosto morate izbrati vnaprej sestavljene programe in pričeti z vadbo. To velja za motorizirane možnosti Weslo tekalnih stez.
· Zadosten prostor za vadbo: Tekalne steze Weslo niso velike v primerjavi z drugimi znamkami, a ta vam bo zadostno služila. Prostor je dovolj velik, da omogoča vadbo brez omejitev.
Slabosti
· Težko nastaviti vijake: Ko boste enkrat odstranili vijake, jih boste težko ponovno naravnali. To bo vzelo veliko vašega časa, zato jih raje ne ustavite.
· Ima šibek tekalni pas: stabilnost pasu ni takšna, kot bi pričakovali. Je šibka, kar daje občutek nevarnosti med vadbo. Ker pa so tekalne steze Weslo namenjene za hojo si ne povzročajte skrbi.

Končno mnenje o tekalni stezi Weslo Cadence G 5.9:
Weslo Cadence G 5.9 se ponaša z izjemnimi lastnostmi, ki skupno ustrezajo vsaki osebi, ki si želi izgubiti težo.
· 6 dni vnaprej nastavljenih programov – s 6 vnaprej nastavljenimi programi se bodo izpolnile vaše sanje o izgubi telesne teže; v najbolj nepredstavljivem času. Programe so zasnovali profesionalni trenerji in omogočajo, da so vse vaše vadbe produktivne.