Categories
Počitnice

Udobje mobilne hišice

Mobilne hišice predstavljajo najbolj moderen način za preživljanje dopusta v kampih ob morju. Kot že samo ime pove, gre za prave pomanjšane verzije stanovanjskih hiš, ki ponujajo visoko stopnjo udobja. Primerne so praktično za vsakogar. Za mobilne hišice se pogostokrat odločajo mlade družine, ki želijo preživeti dopust v kampu čim bližje morju, vendar ker je otrok še premajhen, ne bi radi tvegali s šotorjenjem. Za mobilne hišice se odločajo tudi skupine prijateljev in pari, ki si radi privoščijo udobje.

Zakaj bi po celoletnem delu morali na dopustu tvegati, da vas spravi v slabo voljo slabo vreme? Če se odločite za mobilne hišice v kampu, vam ne boste ne veter in ne dež mogla pokvariti dobrega razpoloženja, saj mobilne hišice ponujajo vso potrebno zaščito. Čeprav je kampiranje s šotorom posebno prijetno doživetje, pa se nihče ne more razveseliti nočne nevihte, ki poplavi šotor. Pred takšnimi neprijetnostmi vas bodo mobilne hišice uspešno zaščitile.

V kampih, kjer so na voljo mobilne hišice, se te postavljene zase, tako da se običajno ne mešajo z avtokampi, prikolicami in šotori. Običajno so postavljene tako, da ima vsaka hišica svoj lastni vrt, na katerem lahko postavite ležalnike, igrala, bazenček in podobne dopustniške artikle. Nekatere mobilne hišice imajo tudi svojo lastno verando z baldahinom, pod katero je postavljena miza. Če si svojo hišico rezervirate dovolj zgodaj, lahko dobite takšno s pogledom na morje, tako da lahko vsak večer pripravite romantično večerjo s pogledom na sončni zahod.

Vse mobilne hišice ponujajo vrhunsko udobje. V lastni kuhinji si boste lahko pripravili svojo hrano, kar pomeni, da boste privarčevali, ker ne boste plačevali za hrano v gostilnah. V svojo ločeni spalnici boste imeli mir za popoln počitek, lastni tuši in sanitarije pa vam bodo zagotavljali vso potrebno intimo. Mobilne hišice so udobne in cenovno ugodne alternative za preživetje dopusta v kampu, ki ga velja poskusiti.

Več informacij tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.