Tagi

Sorodni clanki

Deli z prijatelji

Revolucionarna zelena kava za hujšanje

Mediji so zadnje leto polni velikih besed o čudežni zeleni kavi za hujšanje, ki pa preverjeno tudi zares pomaga pri izgubi odvečnih in nezaželenih kilogramov. Zelena kava za hujšanje je pijača, ki jo sestavljajo povsem naravna zrna zelene kave in vsebujejo izključno rastlinske izvlečke. V kombinaciji z zdravo prehrano zelena kava za hujšanje telesu pomaga hitreje izgoreti maščobe in kalorije, poleg tega pa tudi zmanjšuje absorbcijo sladkorja, maščob in škroba iz hrane. Na ta način se uspešno zmanjšuje količino kalorij, ki pridejo v organizem.

Kako deluje zelena kava za hujšanje?

Prvotno oziroma pred praženje so kavna zrna zelena. V tem naravnem, surovem in nepraženem stanju imajo kavna zrna veliko shujševalnih lastnosti, s tem pa jih seveda vsebuje tudi zelena kava za hujšanje. Te odlične shujševalne lastnosti so v zeleni kavi za hujšanje prisotne v obliki aktivnih sestavin, klorogenske kisline (CGA) in polifena, ki omejujeta absorbcijo glukoze v tankem črevesu in uspešno regulirata metabolizem, poleg tega pa je v zeleni kavi za hujšanje visoka vsebnost antioksidantov, ki so potrebni za termogenezo – proces, ki pospešuje presnovo maščob v telesu.

Zakaj piti zeleno kavo za hujšanje?

  • Ker je zelena kava za hujšanje zvest partner pri izgubi odvečnih kilogramov, seveda ob pravilni prehrani in redni telesni aktivnosti.
  • S pitjem zelene kave za hujšanje izgubite le pravo vrsto odvečne mase, to je maščobo in ne mišične mase.
  • Zelena kava za hujšanje ni praktično nič dražja od običajne črne kave ali capuccina, za razliko od slednjih pa ponuja več shujševalnih koristi in zdravja.
  • Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov zelena kava za hujšanje pomaga proti prezgodnjemu staranju. Antioksidanti namreč ščitijo telo pred prostimi radikali, snovmi, ki lahko povzročijo poškodbe celic in pojav staranja.