Categories
Avto Avtomobilizem

Kako pogosto pa vi menjavate filtre v avtu

Našemu avtomobilu moramo zagotoviti tudi kakovosten zračni filter, ki nam bo v izgorevalnem prostoru zagotavljal list zrak, brez kakršnih koli prašnih delcev. V nadaljevanju si bomo pogledali, kaj nam lahko zagotavlja dober zračni filter za avto.

Prednosti kakovostnega zračnega filtra za avto

Dober zračni filter, ki je namenjen našemu jeklenemu konjičku, nam zagotavlja visoko finost odvajanja prahu, majhen padec tlaka ter zmožnost zadrževanja velike količine prahu.

S povsem pravo izbiro tovrstnega filtra si zagotovimo tudi 40 % manj prahu v našem motorju kot pri ostalih konkurenčnih znamkah, ki na trg postavljajo nekoliko slabše izdelke. Prav tako je za take filtre značilna 14 % daljša življenjska doba filtra. Tudi njegovo delovanje je veliko boljše v primerjavi z ostalimi konkurenčnimi filtri. Omogočajo nam tudi maksimalno zaščito motorja in ostalih komponent ter minimiziran čas nedelovanja.

Po najboljši zračni filter za avto v spletno trgovino

Ugotovili smo, da naš zračni filter za avto ne deluje več tako, kot bi moral. To se na žalost kaže že marsikje, zato je potrebno pohiteti z izbiro in tudi z nakupom. V spletni trgovini, ki smo jo do sedaj že kar nekajkrat obiskali in ki nas ni pustila nikoli na cedilu (http://www.prima-filtertehnika.si/), bomo naročili enega od najbolj kakovostnih zračnih filtrov, ki nam jih ponuja trenutni trg. Cena zanj je izjemno nizka. Nakupa se veselimo, ker dobro vemo, da nam bo nov zračni filter za avto omogočil, da bo vožnja spet taka kot nekoč, ko je filter še povsem normalno deloval.