Categories
Zabava

Naseljenci otoka Catan pri vas doma

Vsi tisti, ki dobro poznate igro Catan, veste, da jo lahko vedno dopolnite s čim novim. Igra pa je še toliko mikavnejša, ker je v resnici namenjena prav vsem družinskim članom. Naseljenci otoka Catan vas lahko spremljajo na domu, zlahka pa jih lahko odpeljete tudi s seboj na izlet ali daljši dopust.

Naseljenci otoka Catan bodo kjer koli in kadar koli poskrbeli za to, da vam ne bo dolgčas. Če igre še nimate, si jo lahko v tem hipu naročite kar po spletu.

Razširitev igre s Pomorci

Naseljenci otoka Catan se bodo lahko odpravili raziskovat še druge otoke in bodo lahko naseljevali še druge obale, če jim boste privoščili razširitev igre s Pomorci. Dodatek k igri namreč prinaša kar 11 izjemno razburljivih scenarijev, ki vas bodo popeljali na odprto morje.

Čar igre je zagotovo tudi v večplastnem igralnem mehanizmu trgovanja, sreče, taktike in ne nazadnje še napetosti. Igra Naseljenci otoka Catan je ena od najbolj priljubljenih na svetu. Prejela je že številne nagrade. Če je še niste preizkusili, vam svetujemo, da jo čim prej. Morda vas bodo namizne igre začele še bolj zanimati oziroma privlačiti.

igra naseljenci otoka catan

Igra primerna za otroka nad 10 let

Naseljenci otoka Catan je torej ena od najpopularnejših iger na celem svetu. Namenjena pa je prav vsem, ki so dopolnili vsaj 10 let. Naenkrat lahko igrajo trije ali štirje igralci. Vsebino igre lahko preverite tudi na spletni strani, kjer si boste igro naročili.

Sicer pa boste pri naročanju na igro ugotovili, da so na voljo številni dodatki, ki zagotovo pripomorejo k še razburljivejšemu igranju.