Categories
Gostinska ponudba

Kvaliteten jedilni pribor in vozički za serviranje

Se ukvarjate z gostinstvom? Potrebujete gostinsko opremo za hotel, restavracijo, šolo, bolnišnico ali katero drugo kuhinjo oziroma jedilnico? Kje kupiti kvaliteten in cenovno ugoden gostinski inventar, ki bo v skladu s prostorom ter vašimi željami in željami vaših gostov oziroma uporabnikov? Pravi naslov za vas je podjetje Stil commerce, ki se ponaša s skoraj 20-letno tradicijo v svetovanju in tudi prodaji drobnega gostinskega inventarja, torej celotnega programa za restavracije in kuhinje.

Prodajni program podjetja Stil commerce obsega celotno opremo gostišč, hotelov in drugih velikih kuhinj s hotelskim porcelanom, kozarci, kuhinjsko posodo, servirnimi vozički, jedilnim priborom in še bi lahko naštevali. Zagotovo si jedilnice oziroma kuhinje brez jedilnega pribora ne moremo predstavljati. Tisti, ki se ukvarjajo z gostinstvom, se zagotovo zavedajo pomembnosti kvalitetnega in primernega jedilnega pribora. Stil commerce vam nudi jedilne pribore in servise priznanih blagovnih znamk. Gre za kvalitetne in sodobno oblikovane izdelke, s katerimi boste zadovoljni vi in ostali uporabniki. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri jedilnega pribora, pa se obrnite na strokovno ekipo podjetja, ki vam bo z veseljem pomagala tako pri izbiri kot nakupu.

Poleg jedilnega pribora pa so v velikih kuhinjah pomembni tudi servirni vozički. Tudi če gre za veliko število gostov je pomembno, da so vsi postreženi ob čimbolj hkrati. Vozički za serviranje so zelo praktični tudi takrat, ko gostom strežemo manjše krožnike, solate ali ko gre za praznovanje in strežemo torto. Tudi vozički za serviranje morajo biti kvalitetni ter ustrezne velikosti. Za več informacij o ponudbi vozičkov za serviranje pa obiščite spletno stran Stil commerce.