Categories
Telekomunikacije

Zaščitni ovitki za telefon za moške, ki ne želijo vpadljive zaščite

Zagotovo je predvsem med pripadniki moškega veliko takih, ki so si kupili nov telefon, pa se zavedajo, kako pomembno je, da ga tudi zaščitijo pred vsemi vrstami poškodb, hkrati pa si ne želijo, da bi bili ovitki za telefon vpadljivi, hkrati pa bi bili tudi čim bolj tanki. In na srečo vseh moških obstajajo tudi takšni zaščitni ovitki za telefon, ki so izredno tanki, tudi ne več kot en milimeter, hkrati pa vseeno omogočajo zaščito. Zaščitni ovitki za telefon so narejeni iz posebnega materiala, ki kljub temu, da so izredno tanki, vseeno ne spremenijo svoje oblike in nudijo zaščito, saj se telefonu popolnoma prilegajo. Takšni ovitki za telefon so na voljo tudi v podjetju Smartslam, kjer lahko izbirate tudi zaščitna kaljena stekla za ekran, saj ovitek ne pokriva zaslona, ki pa ga je vseeno treba zaščiti, hkrati pa ima Smartslam podjetje v svoji ponudbi res izredno pestro ponudbo, tako da se za čisto vsakega najde tisto, kar bi rad imel. Najdejo se namreč tako popolnoma vpadljivi ovitki za telefon v obliki kakšnih motivov iz risank, kot tudi popolnoma nevpadljivi ovitki za telefon. Izbire je torej res tako zelo veliko, da vsak lahko najde tisto, kar bi rad in kar potrebuje, zato res toplo vsakomur priporočam, da si čim prej pogleda, kakšni ovitki za telefon vse obstajajo in se vsaj za enega odloči in z njim zaščiti svoj aparat ter mu s tem podaljša življenje, saj vsakomur vsaj enkrat v nekaj mesecih telefon pade iz rok.

Categories
Telekomunikacije

Tv spored, vzemimo si čas

Tv spored zahteva, vendar tudi nudi prihranek časa .

Gledati tv spored je mnogim rutina, ki jo opravljajo vsak dan ali skoraj vsak dan. Ob določenem delu dneva se odločijo pogledati vsebino, ki bo na sporedu v bližnji ali oddaljeni prihodnosti. Lahko pa pogledajo tudi tv spored iz preteklosti, ter si s tem zagotovijo možnost ogleda izbrane že predvajane vsebine. Pri tem je potrebno imeti funkcijo časovni zamik , ki omogoča ogled že predvajanih vsebin. Funkcija je zelo priljubljena pri zelo zaposlenih osebah oziroma osebah, ki si za ogled televizijskih programov določijo določen del dneva. To je lahko prost dan, ob koncu delavnika, ko se jim pojavi prost čas, ko nimajo kaj drugega početi ali ob raznih drugih priložnostih. Pregledati tv spored za naprej je največkrat povezan z žejo po informiranosti o televizijskem programu v prihodnosti, lahko pa s tem izkoristimo funkcijo snemanja televizijskega programa. Navade so zelo različne, nekateri imajo dodobra izdelano strategijo. Določena televizijska vsebina je zanje pomembna, zato jo ne želijo spregledati. Drugi si jo shranijo za čas, ko bo gledanje vsebine mogoče. Včasih se takšne vsebine prihrani za točno določen dogodek oziroma dejanje. Pri tem mnogi preiščejo tv spored za najdaljše možno obdobje v prihodnosti, nekateri pa ponavljajoče programe nastavijo na snemanje nadaljevanja v prihodnosti takoj po končanju aktualnega nadaljevanja. V skoraj vsakem primeru pa je pregledovanje sporeda izvedeno poleg gledanja televizijskega progama. Bodisi tv spored pred predvajanjem želenega programa ali po njegovem zaključku. Niso pa redki primeri, ko gledalec sede pred televizijskih sprejemnik ter išče primerno vsebino. Takrat največkrat tv spored ni pregledan v naprej, ampak je pregledan neposredno pred ogledom. Iz njegove ponudbe je potem izbran najboljši televizijski program.

Tv spored iskanje najbolj primerne vsebine je različno in odvisno od osebe do osebe, vsekakor pa gre za pogosto rutino pred ogledom vsebine televizijskega programa.

Več

Categories
Telekomunikacije

Sportklub, zanimive vsebine

Sportklub nudi zanimive vsebine in pestro dogajanje na športnem področju.

Zato sportklub že desetletje ponuja možnost, da televizijski gledalci spremljajo vse najpomembnejše športne dogodke. Najbolj zanimivi so seveda tisti, ki so globalno ali regijsko pomembni, nezanemarljivo število gledalcev pa imajo dogodki, kateri so povezani z državo posamezne države. Ker sportklub ponuja zelo aktualne športne dogodke uživa velik ugled in pozornost vseh športnih navdušencev. Športni dogodki so zanimivi z več vidikov. Dinamika dogajanja je vedno prisotna, čeprav od discipline do discipline različna. V nekaterih disciplinah se vrstni red najboljših spreminja iz minute v minuto, v drugih primerih pa je spreminjanje različno. Bodisi, da sportklub prikazuje spreminjanje skladno z aktualnim nastopom ali na drug način. Vsekakor gre za dogajanje, ki je v primerjavi z drugimi vsebinami na televiziji bolj dinamično. Posebno zanimiva so dogajanja, ki so povezana z deželo bivanja gledalca ali deželo s katero čuti takšno ali drugačno povezavo. Nobena skrivnost ni da sportklub nekateri gledalci z zanimanjem spremljajo predvsem v terminu, ko nastopa njihovo priljubljeno moštvo oziroma je dogajanje na podoben način z gledalcem povezano. Zato se mnogi tudi odločijo za ogled bodisi neposredno, torej si vzamejo čas za ogled v času dejanskega dogajanja ali pa posredno. Ogled posredno je omogočen z naprednimi tehnologijami. To pomeni, da si sportklub vsebino ogledamo takrat ko imamo čas oziroma nam čas omogoča ogled izbranega športnega dogodka. Predstavlja tudi dodano vrednost za marsikaterega gledalca. Vsebine so bile svoj čas določene, ponovitve so bile redke, nikakor pa si ni bilo mogoče omisliti ogled po želji. To pomeni, da si športni dogodek ogledamo takrat, ko sami izberemo časovni termin ogleda. Edina skrb je za mnoge, da se izogibajo programom, ki nudijo informacije o dogodku pred samim ogledom.

Ker se s prejeto informacijo zmanjša čar negotovosti in nepredvidljivosti dogodka, ki ga Sportklub ponuja na ogled z zamikom.