Categories
Nagradne igre Smučanje

SkiBook – nepogrešljiva aplikacija za vse ljubitelje smučanja

 

Facebook, perspektiven izum mladega študenta Marka Zuckerbega, se je v relativno kratkem času uspel uveljaviti kot največje socialno omrežje na svetu. Danes ga aktivno uporablja že več kot 900 milijonov ljudi po svetu, samo v Sloveniji pa šteje malo manj kot 700.000 uporabnikov. Na vse večjo priljubljenost omenjenega spletnega družabnega omrežja kaže vse več dejavnikov, med njimi tudi podatek o porastu števila aplikacij. Trenutno je na njem moč najti okoli 7 milijonov aplikacij, prav zaradi poplave slednjih, pa je postalo vse težje ločiti zrnja od plev oziroma povprečne od omembe vredne aplikacije.

Pred kratkim se je veseli druščini aplikacij na Facebooku, pridružila nova, vsekakor perspektivna aplikacija SkiBook, ki jo je na mednarodni trg konec avgusta lansiralo podjetje MountVacation.com. Prepričani smo, da bo omenjena aplikacija uspela razveseliti vse ljubitelje zimskih radosti.  Smučarji boste lahko z njeno pomočjo končno ustvarili svoj personaliziran smučarski dnevnik, kjer boste na interaktivnem zemljevidu označili vsa smučišča, ki ste jih že obiskali in tista, ki si jih želite obiskati v prihodnje. Poleg tega boste lahko označili svoja najljubša smučišča in smučarske prijatelje ter z njimi in ostalimi uporabniki aplikacije izmenjali mnenja glede kvalitete posameznih smučišč.  Na podlagi zbranih mnenj in ocen boste s pomočjo aplikacije SkiBook lažje izbrali smučišče, ki bo za vas kar najbolj primerno in bo v največji meri uspelo zadovoljiti vaša pričakovanja glede idealnega zimskega oddiha. To pa še zdaleč ni vse, saj boste na zabaven način lahko tudi tekmovali s svojimi prijatelji in ostalimi uporabniki aplikacije SkiBook ter izvedeli kdo med vami je največji smučarski frik.

Aplikacija SkiBook je še v povojih in v fazi testiranja, vendar se jo vsekakor splača čim prej preizkusiti, med drugim tudi zato, ker do konca septembra poteka nagradna igra, ki bo med vsemi uporabniki aplikacije SkiBook s pomočjo žreba določila srečneža, ki bo prejel brezplačne počitnice za 4 osebe v francoskem smučišču Puy Saint Vincent. Mikavno in vredno ogleda – mi smo se že pridružili, kaj pa vi?

Aplikacijo lahko najdete na naslovu: http://apps.facebook.com/ski-book/

 

Categories
Nagradne igre

Nagradna igra »Občuti svet«

Odklopi vsakodnevne skrbi, obudi čute in odpotuj na lepše

Sodeluj v nagradni igri potovalne Agencije Oskar in osvoji potovanje za 2 osebi na sanjski destinaciji.

Občuti svet - nagradna igra

Pa smo spet tam! Prišla je zima in z njo kratki, mrzli dnevi, ti pa si se spet znašla v začaranem krogu rutine.

Konstantno ti primanjkuje časa za sprostitev in druženje s prijatelji, vsak dan je enak prejšnjemu in malce si pod stresom, ker napornim delavnikom kar ni videti konca. Nič čudnega, da si se zatekla k sanjarjenju, saj zgoraj opisani simptomi jasno kažejo, da nujno potrebuješ oddih. In kaj je boljšega kot nepozabno potovanje za popoln odklop in ponovno vzpostavitev notranje harmonije?

Vsako potovanje je posebno in tega se zaveš vsakič, ko se odpraviš novim dogodivščinam naproti ter z vsemi petimi čuti izkusiš pristen utrip kraja, ki si ga obiskala. Pri potovanju namreč ne gre le za prostorsko spremembo kraja, temveč za veliko več. Preko druženja z lokalci, spoznavanja njihovega jezika, navad, glasbe in tipične hrane, spoznavaš tudi neodkrite delčke sebe.

Možnosti za kvalitetna potovanja je neskončno in ne nazadnje je tudi izbira potovanja stvar okusa. Pa vendarle, če bi lahko izbirala med sprehajanjem po dišeči tržnici Šrilanke, razvajanjem borbončic s portugalskimi specialitetami, poslušanjem melodične turške glasbe, potikanjem po očarljivi Kitajski s Tibetom ali potepanjem po otipljivi Gruziji in Armeniji, za kaj bi se odločila? Dobro premisli in svojo odločitev do 29. februarja sporoči Oskarjevcem. S sodelovanjem v nagradni igri Občuti svet na Facebook strani Agencija Oskar www.facebook.com/AgencijaOskar, boš namreč imela možnost osvojiti prav izbrano sanjsko potovanje za 2 osebi! Če ti bo sreča malce manj naklonjena, se boš skupaj s štirimi prijatelji lahko potolažila z večerjo v restavraciji s tipično hrano, v najslabšem primeru pa boš prejela bon za popust pri rezervaciji katerega koli potovanja pri Agenciji Oskar, ki bo unovčljiv do vključno 31. 3. 2013!

 

Sodelovanje v nagradni igri je sila enostavno in ti ne bo vzelo več kot pet minut časa. Vse, kar moreš narediti, je izbrati eno izmed petih destinacij, ustvariti pleme in upati na najboljše ob razglasitvi končnega rezultata. Poskusiti ni greh, zato hitro preveri vse podrobnosti in se vključi v nagradno igro za osvojitev sanjskega potovanja za dve osebi, na katerem bo poskrbljeno za obuditev vseh petih čutov.