Categories
Poroka

Poročna fotografija in poročni fotografi

V primeru, da načrtujete poroko, ste se zagotovo že vprašali o tem, katerega poročnega fotografa izbrati. Poročna fotografija je vsekakor zahteven posel, zato boste v ponudbi našli vse od pravih profesionalcev, do tistih, ki le mislijo, da to so.

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam, je ta, da si rezervirate fotografa za poroko dovolj zgodaj, saj ima večina fotografov zelo zasedene urnike. Pa si oglejmo nekaj napak, ki jih ljudje ponavljajo pri izbiri poročnega fotografa. Tisti fotograf, ki opravi 500 porok na leto, še ne pomeni, da je dobre. Merilo za kvalitetno fotografijo je vse prej kaj drugega, najbolj pomemben je osebni pristop. Je že res, da imajo kvalitetni fotografi zasedene urnike, tako, da ne nasedajte raznima akcijam in podobnim zadevam, saj fotografi ne rabijo širiti svojega posla na tak način, saj se dobro blago samo hvali. Največjo ponudbo poročnih fotografov boste našli na spletu, iščite za pojmi poročna fotografija ali pa fotograf poroka ter podobno.

Vaše poroke naj vsekakor ne slika kateri izmed znancev, ki se ljubiteljsko ukvarja s fotografiranjem porok, kot sem že rekel, bo to vaš edini spomin na enega izmed najlepših dni v življenju. Za fotografiranje porok naj bo vedno zadolžen nekdo, ki ve kaj počne, se pravi profesionalni poročni fotograf, vaši znanci ali prijatelji pa so lahko rezervni člen. Vsekakor se vam pri izbiri poročnega fotografa ne splača pretirano varčevati, saj boste prihranili sto ali dvesto evrov, razlika v končnem izdelku pa je lahko ogromna.

Categories
Poroka

Vozi me vlak v daljave… na poroko

Kje se boste poročili? V ženinovem domačem kraju ali v nevestinem? Kaj pa, če se ne bi v nobenem od obeh!?

Sanjska lokacija poroke

Imata dobro priložnost, da se odpravita nekam, kjer še nista bila pa sta si oba vedno želela iti. Dobra opcija je, da poroko izvedeta kar tam, kjer bosta preživela medene tedne. Paketne ponudbe, ki vključujejo poročne ceremonije, nastanitev gostov, dodatne poročne aktivnosti in same medene tedne zagotovo postrežejo z zadovoljivo znižano ceno. Poroka s tem ne bo nepozabna le za vaju, temveč tudi za vajine goste, pa še zakoračila bosta naravnost v medene tedne. Simbolično pa morda v sladko skupno življenje.

Categories
Poroka

5 nasvetov za sanjsko poroko

Naj živita ženin in nevesta!                                      

Poroka marsikomu predstavlja eno najpomembnejših življenjskih prelomnic. Toda kako si pričarati nepozaben dan, ki vam bo za vedno ostal v spominu? Priprave na poroko so pogosto naporne in od bodočih zakoncev zahtevajo mnogo živcev … Vendar ni nujno, da je tudi pri vas tako! Z upoštevanjem petih enostavnih nasvetov lahko postane tudi vaša poroka podobna tistim iz pravljic. Brez nepotrebnega stresa in slabe volje. Poskrbite, da boste na ta dan uživali predvsem vi.

Priprave na veliki dogodek

  1. S pripravami pričnite dovolj zgodaj

Verjetno si ne želite poročnih slik, na katerih bodo opazni vaši ogromni podočnjaki, ker ste morali prejšnji večer bedeti pozno v noč, da ste uredili še zadnje podrobnosti. Dan pred poroko naj bo namenjen predvsem sprostitvi in počitku.

  1. Povabljenci

Gre za vašo poroko, vaš poseben dan, ki ga želite po vsej verjetnosti preživeti z ljudmi, ki so vam resnično blizu. Ni potrebe, da kogarkoli povabite samo iz vljudnosti. Intimna poroka v krogu družine in prijateljev, kjer vam ni potrebno izgubljati dragocenega časa za površno kramljanje z bežnimi znanci, je običajno precej boljša alternativa.

  1. Ne naložite si preveč dela

Ni potrebno, da vse postorite sami. Prosite nekoga, ki mu zaupate, za pomoč. Tako se boste   izognili preobremenjenosti.

poročna obleka

  1. Obleka

Verjetno si že od malih nog predstavljate svojo poroko, predvsem pa svojo poročno obleko. Čeprav želite biti na ta dan videti še posebej lepi, ne pozabite, da boste v neudobnih oblačilih težko uživali.

  1. Upoštevajte svoje želje

Poroka ni nekaj, kar bi doživeli vsak dan. Ne poslušajte tujih »dobronamernih« nasvetov glede hrane, cvetja, glasbe … Tokrat ste najpomembnejši vi.

In živela sta srečno do konca svojih dni …

Ob vseh pripravah pa ne pozabite, da vas po poroki čaka zakon. Tisto, kar na koncu resnično šteje!

Categories
Pagode Poroka

Pagode – več kot streha nad glavo

pagodePagode za vsako priložnost

Ste od nekdaj sanjali o čudoviti poroki na prostem, kot jih vidite v filmih, vendar vas je strah nepredvidenih vremenskih okoliščin? Pagode so idealna rešitev za vas, saj so kot nalašč za takšno priložnost. Ustvarjene so za posebne dogodke, ki jih vedno začinijo s ščepcem glamurja. Počutili se boste kot zvezda in vaši gostje bodo navdušeni. Pagode niso samo izredno funkcionalne, temveč so tudi pravo estetsko doživetje.