Categories
Vodni park

Vodni park Bohinj – nepozabno vodno doživetje

Vodni park Bohinj, ki leži v sredi neokrnjene narave bohinjske doline, v Bohinjski Bistrici, svoje dobro ime gradi že leta. Vodni park Bohinj se lahko pohvali z vedno naraščajočim številom obiskovalcem, stalnim razvojem in statusom pomembne turistične destinacije svojega območja. Poleg tega pa Vodni park Bohinj redno in vsako leto uvrščajo med Naj kopališča in mu podeljujejo številne plakete.

Vodni park Bohinj – kraljestvo vodnih užitkov

Osrednji del Vodnega parka Bohinj predstavljajo razgibane vodne površine, ki se razprostirajo na 380 m2. V bazenskem sklopu so tako številni notranji in zunanji bazeni, ki so primerni tako za sproščeno namakanje kot tudi za resnejšo rekreativno vadbo. V Vodnem parku Bohinj pa se lahko pohvalijo še z adrenalinsko divjo reko, številnimi whirlpooli in masažnimi šobami, dvema atraktivnima plezalnima stenama, vratolomnimi tobogani, glasbeno votlino in votlino za zaljubljence. Ponudba Vodnega parka Bohinj je primerna za vse starosti – zaljubljenci se lahko skrijejo v intimo votline za zaljubljence, adrenalinski navdušenci lahko zagrizejo v zahtevno plezalno steno, otroci si lahko privoščijo čofotanje v otroškem bazenu in se pomerijo v bitki z vodnimi topovi, starejši pa si lahko privoščijo razvajanje ob številnih masažnih šobah.

Vodni park Bohinj – razvajanje »par excellence«

V Vodnem parku Bohinj pa obiskovalcem niso na voljo le vodne radosti, saj v okviru parka deluje vrhunski, sodobni wellness center. V sklopu wellness programa Vodni park Bohinj ponuja vrhunski fitnes studio z izučenimi trenerji, programe aerobike, tai boja in sky boja ter številne savne, od turške do finske. Osrednji del wellness centra pa je pestra ponudba raznovrstnih masaž, od klasičnih, tajskih pa vse do masaže z vročimi kamni in masaže s čokolado.

Categories
Vodni park

Vodni park Bohinj – zabava za vse generacije

Vodni park Bohinj v osrčju bohinjske kotline že od leta 2004 s svojo bogato ponudbo predstavlja eno osrednjih turističnih točk tega območja in se lahko pohvali s strmo rastočim številom obiskovalcev. Vodni park Bohinj s svojo bogato vodno ponudbo postaja vedno večji turistični biser, pohvali pa se lahko z vsakoletno uvrstitvijo med Naj kopališča in lepim številom plaket za najboljši vodni park v Sloveniji.

Vodni park Bohinj – vodno bogastvo

Osrednja ponudba Vodnega parka Bohinj so vsekakor vodne površine, ki jih je skupaj za kar 380 m2. Pohvalijo se lahko z atraktivnimi notranjimi in zunanjimi bazeni, ki so primerni tako za sproščeno plavanje kot tudi za rekreativno vadbo. V sklopu vodnih površin pa v Vodnem parku Bohinj ponujajo še dva whirlpoola, dva adrenalinska tobogana, divjo reko, številne masažne šobe, dve atraktivni plezalni steni ter glasbeno votlino in votlino za zaljubljence. Ponudba je brez dvoma primerna za vse starosti – otroci si lahko privoščijo čofotanje v otroškem bazenu, zaljubljenci se lahko umaknejo v intimo votline za zaljubljence, adrenalinski navdušenci lahko zagrizejo v plezalno steno, starejši pa si lahko privoščijo relaksacijo ob številnih masažnih šobah. V bazenskem prostoru pa občasno poskrbijo tudi za pestre in zanimive animacijske programe.

Vodni park Bohinj – destinacija za razvajanje

V Vodnem parku Bohinj pa ne ponujajo zgolj vodnih radosti, saj se lahko pohvalijo z vrhunskim wellness programom, sodobno opremljenim fitnes studiom ter razvajujočimi savnami. V sklopu wellness programa ponujajo številne masaže in različna razvajanje za telo – od različnih manikur, pedikur, tajskih masaž, masaž z vročimi kamni, masaž s čokolado, … Vodni park Bohinj – tako so grešili stari Rimljani.