Categories
Vedeževanje

Tarot karte od blizu: cesarica, cesar, papež

V drugem članku v seriji treh bo govora v setu drugi treh najbolj pomembnih kart v tarot kupčku. Nekaj besed bomo spregovorili o cesarici, cesarju in papežu. Za vedeževanje po telefonu moramo poznati več kot samo nekaj kart, zato le hitro spoznajmo naslednje tri.

Karta cesarice naj bi predstavljala moč v ženski, ki izhaja iz tega, da je poročena z vplivnim moškim, ki prenese avtoriteto nanjo in jo tako rekoč naredi cesarico. Moč, ki vsekakor ni naravna je posredna, cenjena je zgolj zaradi visokega položaja v družbi. Predstavlja ljubezen do bogastva, čednost, plodnost in izpopolnitev. Predstavljala naj bi tudi naravo samo, ki pa je nasprotje cesarici zaradi njenega pridobljenega nenaravnega statusa. Cesar naj bi predstavljal tehnološki napredek, cesarica pa nasprotje temu, torej naravo. Negativnost te karte se kaže v pohlepu, lenobi in zavisti, splošnem življenju pa kaže na slabše vreme in spremembe, ki se zgodijo na daljši rok v vremenu.

Karta cesarja nam predstavlja moč in varnost. Cesar je do tega prišel skozi trening v mladosti, ko so ga starši vzgajali v duhu voditelja. Karizmatičnosti so ga naučili, tako da je do vsega tega prišel po naravni poti. Karta nam govori o stabilnosti in odgovornosti. Tistemu, ki mu nasprotuje se mu ne kaže nič dobrega. Vedeževanje v negativnem pa njegova karta pomeni, da omejujemo svobodo, nasprotujemo intuitivnosti in imamo v sebi ogromno mero egoizma.

Vedeževanje preko karte papeža nam predstavlja vero in verovanje ter vsesplošno učenje. Papež tako kot v njegovi vlogi v resničnem življenju skrbi za povezovanje tistega zgoraj s tistim spodaj. Prevajal naj bi pravljice, razkrival naj bi skrivnosti, tako da so mu mnogi pripisali status guruja in duhovnega vodje. Papež prestavlja tradicijo in upoštevanje pravil, kamor sodi komformističnost in predanost pravilom.

Categories
Vedeževanje

Kaj nas jutri čaka zanima marsikoga

Nekoč je človeka zanimalo ali bo vojna, kdo bo zmagal v vojni, ali nas čaka kakšna naravna nesreča, kako se te nesreče lahko izognemo,… Vedeževalci in vedeževanje nam je dalo odgovore na ta vprašanja.
Danes živimo v času ko imamo drugačna vprašanja. Živimo v časih, ki so finančno zelo nesigurni in nestabilni. Velikokrat nas zanima ali bomo imeli jutri še službo ali jo bomo mogoče dobili. Zanima nas kakšno bo naše zdravje. Stiske so zelo velike. Zato se tudi danes zatekamo k napovedeovalcem prihodnosti in vedeževanje ni izumrlo. Iz dneva v dan je vedno večje povpraševanje po vedeževanju.

Zakaj vedeževanje?

Zakaj pa ne. Vedeževanje nam je lahko v veliko pomoč. Lahko si ga omisli vsahko saj je ponudba zelo velika in lahko si omislimo tudi vedeževanje, ki je zastonj. Pomembno je, da si poiščemo takega vedeževalca, ki mu lahko zaupamo. Danes je že toliko tega, da niso vsi vredni zaupanja. Ko smo se odločili za vedeževanje se moramo pozanimati kako poiskati dobrega in izkušenega vedeževalca. Načini vedeževanja so se zelo spremenili. Večinoma poteka po telefonu, ali s pomočjo televizijskih ekranov ali kar s pomočjo spletnih strani, ki jih danes vedeževalci imajo. Še vedno so za napovedovanje prihodnosti aktualne karte. Največ se uporablja tarot karte in ciganske karte. Marsikdo je mnenja, da se lahko napovedovanja prihodnosti s pomočjo kart nauči vsakdo, vendar ni tako. Za videnja v prihodnost je potrebno imeti posebne sposobnosti in potrebna je intuicija.

Zagotovite si brezplačno vedeževanje še danes! Postavite nam vprašanje.

Danes ima vedeževanje veliko prednost, da ni potrebno iti do vedeževalca. Nekoč je potekalo takoimenovano šloganje ali vedeževanje samo pri vedeževalcu. Potrebno je bilo iti do njega. Danes ni več tako. Lahko poteka po telefonu in zato je še vedno aktualno. Nič nas ne stane, če poskusimo in si še kje poiščemo dodatno, zunanjo pomoč.