Categories
Moda

Enodelne kopalke z živimi vzorci

Nakup kopalk je za marsikatero žensko lahko kar zahtevna naloga. Še posebej pa si za nakup takšnega kosa veliko časa vzamejo nekoliko močnejše ženske, ki v kopalkah še vedno želijo biti dovolj privlačne. Tudi sicer je nakupovanje kopalk za močnejše neredko prava umetnost. Potrebno je najti takšne dvodelne ali enodelne kopalke, s katerimi se bo skrilo tisto, kar je sicer očem precej neprivlačno. Nekatere močnejše ženske imajo postavo v obliki hruške. Še posebej za takšne so namenjene enodelne kopalke, ki morajo biti nekoliko bolj žive ter posute z nekoliko večjimi vzorci, in sicer na njihovem zgornjem delu. Če ima ženska postavo v obliki jabolka, to pomeni, da je njen zgornji del nekoliko širši. Zgornji del se lahko dobro prekrije s široko majico v živi barvi. Na plaži pa bo takšna ženska najbolje videti v kopalni oblekici oziroma v enodelnih kopalkah z vzorcem.

Enodelne kopalke

Enodelne kopalke so odlična izbira za nekoliko močnejše ženske

Niso pa samo močnejše ženske tiste, ki za nakup kopalk porabijo več časa. Skoraj vsaka ženska, ne glede na vrsto postavo, si za nakup kopalk vzame kar nekaj časa. Enodelne kopalke so torej veliko bolj dobrodošle za močnejše ženske, toda ne prav vsake. Pomembno je, da na svojem zgornjem delu vključujejo velike pisane vzorce. Sicer pa so enodelne kopalke prav tako priljubljena izbira žensk, ki se sicer ne soočajo s preveliko težo. Takšna vrsta kopalk je lahko zasnovana tudi tako, da se poda ženskam s vitko postavo. Na trgu pa vam je na voljo tudi izjemno pestra izbira dvodelnih kopalk. Kaj je letos v trendu, si lahko ogledate kar na spletu. Na njem je kar nekaj odličnih prodajaln, kjer boste lahko izbirali med najrazličnejšimi modeli enodelnih in dvodelnih kopalk. Na voljo so vam tudi posebne kopalne oblekice, ki so lahko zelo privlačnega videza. Zelo dobro se podajo tudi močnejši postavi.

Categories
Moda

Popolna izbira jakne

Nakupovanje oblačil je vsekakor za marsikoga izmed vas vznemirljivo, še zlasti če zanj nimate ravno vsaj dan časa. A ko kupljen kos oblačila prinesete domov včasih ugotovite, da ste brcnili v temo. Verjetno vam je bilo oblačilo zlasti všeč na prvi pogled, na hitro ste ga preizkusili in menili, da vam popolnoma ustreza. Še zlasti pa bi morali bolj paziti pri nakupovanju oblačil, kot so, na primer, jakne, saj jih najverjetneje ne nakupujete prav vsak dan. Jakne se praviloma kupujejo za dlje časa, celo za več sezon. V prvi vrsti morate izbirati med jaknami, ki so primerne glede na letni čas, nato so na vrsti materiali, ki naj bodo kar se da kakovostni, nato sledi izbira številke, preizkušanje in vmes se lahko odločite še za ustrezno barvo jakne. Ne nazadnje morate biti pozorni tudi na to, da se jakna prilega vaši postavi oziroma da jo izbrana jakna dobro poudari.

ženske jakne

Jakne za vaš tip postave

Večina predstavnic nežnejšega spola je pri izbiri jakne pozorna ne samo na funkcionalnost in materiale, temveč tudi glede na svoj stil, Izbirajo med jaknami, ki se dobro prilegajo njihovim tipom postave. Če imate, na primer postavo v obliki jabolka, imate največ oblin na predelu pasu. Izogibati se morate jaknam, ki izgledajo preveč napihnjeno, ker vas bodo takšne jakne naredile še širše. Za postave v obliki hruške so namenjene jakne v obliki črke A ali trapeza. To pomeni, da je njihov spodnji del nekoliko širši. To zelo lepo prikrije široke boke. Primernejši so tudi širši ovratniki, ki dobro preusmerjajo pozornost z bokov. Ženske, ki imajo postavo v obliki peščene ure, naj se izogibajo širokih jaken. Raje naj izberejo jakne, ki so kratke in oprijete. Še bolje je, da imajo takšne jakne še pas, ki bo poudaril vitkost pasu. Za postavo v obliki pravokotnika so najprimernejše jakne z dvojnim zapenjanjem. Oglejte si bogato ponudbo jaken na nama.si

Categories
Moda

Dvodelne kopalke so praktično samoumevne

Pri izbiri kopalk imamo na voljo celo vrsto različnih izdelkov, a med stili tako široke ponudbe vseeno ni – zdi se, da močno prevladujejo dvodelne kopalke, ki so že dlje časa pravi hit na obmorskih plažah. Seveda je moč najti tudi druge izvedbe, a po priljubljenosti dvodelni modeli prav gotovo prednjačijo. Ne gre torej le za modno muho ali trende, temveč lahko pričakujemo, da bo ta priljubljenost ostala dlje časa. Pri nakupu kopalk se zato lahko brez skrbi osredotočimo le na dvodelne modele, saj s temi gotovo ne moremo zgrešiti. Dvodelne kopalke so postale praktično samoumevne in pogosto mislimo prav na te, ko se opremljamo z oblačili za na morje. V nekaterih primerih sicer pridejo prav tudi enodelne kopalke, ki so še vedno na voljo pri praktično vsakem trgovcu s kopalkami, a zdi se, da ponudba na tem področju ne odpira toliko priložnosti. Seveda pa ne gre le za enodelne in dvodelne kopalke, možno je dobiti tudi nekatere zelo domiselne izvedbe, ki so lahko prav tako dobra izbira.

Dvodelne kopalke

Katere dvodelne kopalke izbrati?

Na voljo je zelo pestra zbirka kopalk v različnih izvedbah, dvodelne kopalke pa s svojo izbiro pokrijejo prav vse okuse. Poleg tega je možno na tem področju tudi nekoliko eksperimentirati oziroma preizkušati različne opcije, tako da bodo na svoj račun prišli tudi tisti oziroma tiste, ki se ne bojijo preizkusiti česa novega. Tako bo treba dvodelne kopalke pozorno izbrati, da bomo z njimi pri uporabi res zadovoljni. Veliko pozornosti je treba nameniti tudi drugim lastnostim, ne le izvedbi kopalk, saj je ključnega pomena tudi udobje, seveda pa ne pozabimo na kakovost oziroma vzdržljivost in življenjsko dobo. Kopalke nenazadnje preživijo nešteto ciklov pranja in sušenja, prav tako so lahko ob redni uporabi na plaži tako enodelne kot dvodelne kopalke izpostavljene raznim obremenitvam.

Categories
Moda

Torbe, ki jih obožujejo predvsem ženske

Na trgu lahko najdemo zelo široko ponudbo, ki je povezana tudi z raznovrstnimi torbami. Ko slišimo besedo torba, verjetno skoraj vsak izmed nas najprej pomisli na šolsko torbo. Seveda pa obstajajo tudi številne torbe, ki se uporabljajo tudi za druge namene. Poznamo tudi prav posebne ženske torbe, za katere na splošno velja, da so eden od najbolje prodajanih artiklov, ki se navezujejo na torbe na sploh.

Vsaka ženska ima najmanj nekaj torb

Verjetno se niste kaj dosti spraševali, zakaj so ženske torbe tako zelo dobro prodajan artikel. Znano je, da ima vsaka ženska pri sebi na zalogi vsaj nekaj različnih torb, ki jih potem ustrezno kombinira glede na oblačila, obutev in tudi na vse druge modne dodatke.

Za moške pa je nekoliko drugače. Večina med njimi si izbere eno torbo, ki jo ustrezno kombinira k vsemu. Vemo pa, da tudi nekateri moški vse pogosteje posegajo po več torbah. Te so na trgu postale zelo ugodne, kljub temu da veljajo za izdelke priznanih proizvajalcev.

Najcenejše in najbolj kakovostne ženske torbe

Če bi se morali v tem trenutku odločiti, na katerem mestu se nam najbolj splača kupiti torbo, moško, žensko ali otroško, potem bi se večina od nas odločila, da jo kupi kar preko spleta, in sicer v najbolj priljubljeni spletni trgovini, ki na svoje prodajne police postavlja tudi najcenejše in najbolj kakovostne ženske torbe.

Omenjena trgovina nam ponuja tudi druge številne torbe, ki se med seboj razlikujejo po velikosti, proizvajalcih, po materialu in še kaj bi našli. Zaloga torb na tem spletnem mestu je ogromna in zagotovo boste vsaj eno našli tudi zase in za svoje potrebe.

Categories
Moda

Triumph Slovenija, referenca nakupa

Triumph Slovenija je pogosto referenca nakupa .

Pomembno vlogo ima predvsem kakovost Triumph Slovenija, ki se kaže kot odlično prileganje telesu , brezhibna izdelava, kakovostni materiali ter številne druge lastnosti. Prileganje telesu je ena od lastnosti, pri kateri mnogi ne sklepajo oziroma nočejo sklepati kompromisov. Izbran kos Triumph Slovenija jim bo vedno na kožo padel, kot ulit. Ker so predhodno preizkusili že veliko drugih blagovnih znamk s slabšimi lastnostmi prileganja telesu, velikokrat za kaj drugega kot je Triumph Slovenija preprosto nočejo slišati. Brezhibna izdelava je lastnost, ki se kaže v popolnosti izvedbe. To je moč opaziti ob nakupu, toliko bolj pa po nakupu. Ob nakupu se mnogi radi ustavijo pri podrobnostih izdelave, ki kažejo na večjo ali manjše zavzemanje izdelovalca za popolnost in kakovost. S tem tudi pove, da Triumph Slovenija ni vseeno kako se bo uporabnik počutil v prihodnosti oziroma ob uporabi. V prihodnosti pri konkurenčnih znamkah pogosto pride do izrazitejših napak, ki jih pri nakupu ni moč opaziti. Pojavijo se razne nepravilnosti, ki motijo uporabniško izkušnjo. Prodajalci in izdelovalci sicer nudijo možnost brezplačnega popravila, vendar to pomeni tudi neuporabnost kupljenega artikla za določen čas. Triumph Slovenija te izkušnje ne nudi, saj je kakovost zagotovljena od nakupa do konca uporabe. Ta izkušnja mnoge prav tako prepričuje, da ne velja sklepati kompromisov. Razlika v ceni je bistveno nižja, kot cenimo brezhibnost uporabe neprestano. Ubadanje z reklamacijami prav tako terja čas, povzroča nam razne stroške ter druge posledice slabe kakovosti. Zato se številnim tem negativnim izkušnjam radi na daleč izognejo, ter izberejo Triumph Slovenija takoj in brez veliko razmisleka. Edina dilema je, kateri model izbrati v aktualni in sveži ponudbi. Ostati zvest sebi, ali poizkusiti kaj drugega od ponudbe blagovne znamke. Tudi v tem primeru je najbolje zaupati sebi, ter svojim načelom nakupa.

Triumph Slovenija je za mnoge pojem, ki se mu zlepa ne marajo odreči.

Več

Categories
Moda

Triumph Slovenija, dolgoletna tradicija

Triumph Slovenija je izbira, ki jo zaznamuje dolgoletna tradicija kakovosti.

Blagovna znamka Triumph Slovenija ima dolgoletno tradicijo, predhodniki današnje spodnjega perila v ponudbi modne trgovine so na trg prišli že pred koncem devetnajstega stoletja. Zato ne preseneča, da v mnogih primerih pomeni Triumph Slovenija sinonim za spodnje perilo. Ko nekdo pomisli na spodnje perilo, je blagovna znamka skoraj vedno prisotna. Poleg tega je Triumph Slovenija blagovna znamka, ki velja za pojem kakovosti ter številnih drugih pomembnih lastnostih. Nanjo prisegajo predvsem osebe, ki ne želijo ne želijo tvegati in eksperimentirati. V ponudbi je pogosto tudi nasprotje, to so mlajše blagovne znamke, ki se na trgu še uveljavljajo. Ker ne morajo dosegati standardov Triumph Slovenija, poizkušajo kupce prepričati z drugimi lastnostmi. Kdor prisega na kakovost, dobro prileganje ter druge lastnosti ne bo tvegal. Ve, da se takšne odlične lastnosti lahko dobro izvede zgolj skozi dolgoletno tradicijo snovanja, izdelovanja ter sledenja napredku. Te lastnosti pa čez noč praktično ni mogoče osvojiti na način, ki bi kupce prepričal. Možni so predvsem približki, ki pa se v mnogih primerih izkažejo kot razočaranje. To mnoge še utrdi v prepričanju, da velja Triumph Slovenija vedno imeti za referenco nakupa. Ko izbiramo imamo njihove lastnosti v primerjavi s številnimi drugimi, vse pa med seboj primerjamo in tehtamo. Kdor ne želi tvegati, bo po potrebi plačal tudi več, ki je prepričan v dobre lastnosti uporabe v prihodnosti. Obstajajo pa tudi kupci, za katere praktično obstaja zgolj Triumph Slovenija. V trgovini ne želijo tvegati, ponudbe drugih blagovnih znamk jih ne zanimajo, takoj želijo imeti zgolj priljubljeno blagovno znamko. Izjema so primeri, ko ni na zalogi ustrezen model Triumph Slovenija, z nakupom pa se mudi. Vendar so to redki primeri, saj se mnogi kupci tudi za takšne situacije skromne oziroma okrnjene ponudbe zavarujejo.

Triumph Slovenija je vedno dobra izbira spodnjega perila.

https://www.nama.si/oddelki/perilo/zanjo/nedrcki

Categories
Moda

Modna krila

Krila so oblačila, ki so namenjena le ženskemu spolu. Izjema pri tem so Irci, kjer je kot narodno oblačilo pogosto uporabljan tudi t.i. »kilt«, ki ga nosijo tudi moški.
Krila so primerna za skoraj vse starosti, saj ga nekatere pogosto nosijo že v srednji šoli in tudi kasneje. Meni osebno to ni najbolj udobno oblačilo in je bolj primerno le za kakšne posebne priložnosti, večerne izhode, večerje in podobno, predvsem v prostem času pa lahko uporabljamo številna bolj udobna oblačila kot so krila.
Mini krilo je vrsta krila, ki izstopa predvsem po velikosti. Kot že ime pove gre za najmanjše krilo, ki ga bodo oblekla le drzna dekleta. Prav za takšna krila velja, da pritegnejo številne poglede nasprotnega spola.

Žensko krilo lahko kupite v skoraj vsaki trgovini z oblačili, sešije vam ga pa lahko tudi kakšna šivilja. Takšno, pri šivilji narejeno oblačilo bo narejeno po vaših velikostnih merah in se vam bo prav gotovo kar najbolje prilegalo. Ker pa veliko oblačil k nam pride iz daljnega vzhoda je običajno bistveno ceneje, če se odločimo za nakup kot za izdelavo krila pri šivilji.
Danes se modna krila bistveno razlikujejo od tistih, ki so veljala za modna pred dvajsetimi ali tridesetimi leti. Prav tako kot se moda hitro spreminja pri vseh drugih stvareh, je tudi pri krilih. Tudi na vsaki modni reviji in podobnih prireditvah lahko opazite številna krila, ki jih nosijo tako manekenke kot obiskovalke neke modne revije.
Vsekakor pa se z modo ne obremenjujte preveč in kupite predvsem takšno krilo, v katerem se boste ve dobro počutile.

Categories
Lepota Moda

Pižame ali spalne srajce

Poznamo različna oblačila, ki jih uporabimo ob različnih priložnostih. Včasih so bolj primerne elegantne obleke, za druge priložnosti je športni stil oblačenja, v nočnem času pa se uporabljajo pižame ali spalna srajca, za katero velja, da je ženska pižama.

Moška pižama se precej bolj redko uporablja, saj kar precej moških spi v drugih oblačilih. Kljub temu pa je to lahko odlična ideja za darilo, ki je bo verjetno vesel vsak moški in ženska. Če iščete nekaj, česar vaša druga polovica ne pričakuje in želite popolno presenečenje, so pižame lahko eden izmed boljših predlogov.

Vsekakor pa pižame ne smejo biti le oblačilo, za katerega velja, da ga tako ali tako nihče ne vidi in je zaradi tega vseeno kakšna je. Pižama je resda oblačilo za nočni čas in v njej le prespimo celo noč, a dejstvo je, da nas bo partner v pižami videl kar nekaj časa. Večkrat je namreč prav pižama tudi tisto oblačilo, v katerem sedimo v večernih urah pred televizijo.

Ravno zaradi vsega naštetega naj bo pižama prav tako elegantna in privlačna kot vsa druga oblačila, ki jih uporabljate za prav posebne priložnosti. Lahko je okrašena z različnimi vzorci in ima poudarjene različne stvari, odvisno predvsem od tega, kaj vam najbolj ugaja.

Nakup pižame za lastno uporabo ne bo noben problem, a če jo želite kupiti kot darilo partnerja, boste vsaj malo morali poznati njegovo ali njeno velikost oz. številke, ki jih nosi. Ženske imamo pri tem bistveno manj težav kot moški, saj običajno poznamo številke, ki jih nosi naš partner, vsaj v primeru, da zveza traja dlje časa. Moški pa se lahko znajdete nekoliko drugače. Pokukajte npr. na oznako kakšne stare pižame ali kakšnega drugega oblačila.

Categories
Moda

Modni dodatki, pomemben del naše garderobe

Modni dodatki so tiste svari s katerimi naredimo svojo podobo bolj opazno in popolno. Že res, da naj bi bil naš najboljši in najlepši modni dodatek naša samozavest, a lepi in kvalitetni modni dodatki so v resnici tisto zaradi česa se počutimo še lepši in še privlačnejši. Modni dodatki kot so ženske torbice, torbice za moške, denarnice, čevlji, klobuki, sončna očala, šali in nakit so običajno tiste pomembne stvari, ki jih ne želimo obdržati le zase, temveč jih pokazati v javnosti.

Predvsem ženske dajemo izreden pomen torbici, ki je skoraj nepogrešljiv in hkrati zelo uporaben modni dodatek. Torbica in denarnica sta tista dva modna dodatka, ki imata poleg vsega še uporabno vrednost. Le kam bi ženska spravila vse stvari, ki jih tako nujno potrebuje? Velike ali male, narejene iz različnih materialov, a še vedno je najbolj trpežno usnje, pa čeprav je včasih potrebno za takšno torbico seči malce bolj globoko v žep. Lahko smo oblečeni v še tako elegantno obleko, brezhibno naličeni s enkratno frizuro, verjemite, brez vsaj kakšnega modnega dodatka bomo videt dobesedno osiromašeni, pa tudi počutili se bomo tako. Moda se obrača, a se vedno znova vrača, a vedno nas polepšajo modni dodatki.

Categories
Moda

Ročne ure

Verjetno ste že slišali, da je prav Švica tista dežela, kjer se izdelujejo najbolj natančne in kvalitetne ročne ure. To prav gotovo ni naključje, saj prav oni veljajo za najbolj točne in skoraj ne gre pričakovati, da bi kdo izmed prebivalcev te dežele zamudil na dogovorjeno srečanje. Prav tako je tudi javni prevoz precej bolj točen kot pri nas ali v kateri drugi državi, enako velja tudi za vse ostalo.

Tako moška ura kot ženska ura lahko vsebuje različne stvari, glavni namen pa je vedno prikaz točnega časa. Kvalitetna ročna ura najbolj priznanih proizvajalcev je stvar, ki je namenjena predvsem ljubiteljem. Prav zaradi tega jo boste pri nas zelo težko dobili, saj je sicer navdušencev nad najdražjimi urami kar nekaj, a še vedno bistveno premalo, da bi bil to za koga pri nas zanimiv in dobičkonosen posel.

Vsi tisti, ki potrebujete le cenene ali povprečne ure, boste lahko prišli na svoj račun, saj je prodajalcev takšnih dobrin še vedno precej. Kljub temu, da ročne ure danes več skoraj nihče ne potrebuje in so jih druge naprave skoraj izrinile iz trga, je ponudbe še vedno precej. Tako lahko hitro poiščete poceni ročne ure tudi na internetu. Najdejo se že takšne za nekaj deset evrov, ki celo zelo solidno delujejo in poleg samega osnovnega namena, torej prikaza točnega časa, nudijo še nekaj dodatnih stvari, kot je npr. merjenje, alarm in podobno.

Za vse zbiratelje pa je najbolj pomembno, da najprej izberejo proizvajalca in se šele nato odpravijo iskati primernega prodajalca. Prav tako ima vsak proizvajalec različne modele, vsaj običajno je tako. Dober in strasten zbiratelj bo točno vedel, kakšen model želi in koliko je pripravljen zanj odšteti. Koliko takšnih ur je bilo narejenih je prav tako lahko bistven podatek, ki lahko močno vpliva na ceno ročne ure in vrednosti, ki jo je zanjo pripravljen zbiratelj odšteti.