Categories
Zabava

Naseljenci otoka Catan pri vas doma

Vsi tisti, ki dobro poznate igro Catan, veste, da jo lahko vedno dopolnite s čim novim. Igra pa je še toliko mikavnejša, ker je v resnici namenjena prav vsem družinskim članom. Naseljenci otoka Catan vas lahko spremljajo na domu, zlahka pa jih lahko odpeljete tudi s seboj na izlet ali daljši dopust.

Naseljenci otoka Catan bodo kjer koli in kadar koli poskrbeli za to, da vam ne bo dolgčas. Če igre še nimate, si jo lahko v tem hipu naročite kar po spletu.

Razširitev igre s Pomorci

Naseljenci otoka Catan se bodo lahko odpravili raziskovat še druge otoke in bodo lahko naseljevali še druge obale, če jim boste privoščili razširitev igre s Pomorci. Dodatek k igri namreč prinaša kar 11 izjemno razburljivih scenarijev, ki vas bodo popeljali na odprto morje.

Čar igre je zagotovo tudi v večplastnem igralnem mehanizmu trgovanja, sreče, taktike in ne nazadnje še napetosti. Igra Naseljenci otoka Catan je ena od najbolj priljubljenih na svetu. Prejela je že številne nagrade. Če je še niste preizkusili, vam svetujemo, da jo čim prej. Morda vas bodo namizne igre začele še bolj zanimati oziroma privlačiti.

igra naseljenci otoka catan

Igra primerna za otroka nad 10 let

Naseljenci otoka Catan je torej ena od najpopularnejših iger na celem svetu. Namenjena pa je prav vsem, ki so dopolnili vsaj 10 let. Naenkrat lahko igrajo trije ali štirje igralci. Vsebino igre lahko preverite tudi na spletni strani, kjer si boste igro naročili.

Sicer pa boste pri naročanju na igro ugotovili, da so na voljo številni dodatki, ki zagotovo pripomorejo k še razburljivejšemu igranju.

Categories
Zabava

GSM aparati v novih vlogah

Medtem ko so bili GSM aparati še kakšnih 10 let nazaj najbolj uporabni predvsem za klicanje in pošiljanje kratkih sporočil, so v zadnjih letih prevzeli razne druge vloge, v katerih se prav tako dobro obnesejo. Največ zaslug za to ima razmah interneta in razvoj sodobnih tehnoloških naprav, seveda pa tudi napredek na področju pametnih telefonov, ki se lahko s temi novimi tehnologijami odlično povezujejo. Tako sodoben telefon ni namenjen le komuniciranju, temveč ima pogosto bolj izrazite druge naloge. GSM aparati seveda še vedno omogočajo komunikacijo, pravzaprav na tem področju odpirajo ogromno novih možnosti, ki jih za klepet s prijatelji in znanci odpirajo razne internetne storitve. A čisto možno je, da bo komunikacija pomenila le manjšino opravil, ki jim bo služil telefon. Sodobni GSM aparati recimo omogočajo oddaljeno upravljanje drugih naprav, na primer domače opreme, prav tako olajšajo razna službena opravila in prostočasne dejavnosti. Pravzaprav je spekter funkcionalnosti sodobnih telefonov praktično neomejen, zato bo pravo uporabo za svoj telefon našel prav vsak uporabnik.

Napredek med GSM aparati

Sodobni telefoni so bistveno naprednejši že v primerjavi z nekaj let starimi modeli, še bolj pa seveda s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostmi izstopajo, če jih primerjamo s starejšimi predhodniki. Ne gre pa le za napredek, ki so ga deležni sami GSM aparati, temveč se hkrati razvija tudi infrastruktura in spremljevalne tehnologije. Omenimo recimo nadgradnje mobilnega omrežja, ki danes ponuja bistveno več. GSM aparati lahko preko mobilnega omrežja dostopajo do spleta, in to z vedno večjimi hitrostmi in brez omejitev pasovne širine. Zasluga za tak luksuz gre tudi ponudnikom mobilnih povezav, ki oblikujejo privlačne pakete, v katere so pogosto vključeni tudi sami GSM aparati. V prihodnje gre pričakovati še večji napredek, torej še boljše naprave in nove funkcionalnosti, pa tudi uporabne rešitve za nekatere težave, ki jih imajo trenutni telefoni.

Categories
Prosti čas Zabava

Zapestnica z imenom je nekaj tako zelo simpatičnega

Ali je podarjanje nakita za darila iz mode? Ne,  nakit je še vedno eno izmed najbolj priljubljenih daril. Vse več se poklanjajo različna unikatna darila. Ljudje na sebi radi dodajamo različne modne dodatke, med katerimi so na primer izjemno priljubljeni prstani, verižice in pa tudi zapestnice. S slednjimi se običajno srečamo že zelo zgodaj v življenju.

Kot najstniki imamo na zapestju pogosto zapestnico, na kateri piše naše ime ali pa ime našega ljubega prijatelja. Taka oblika zapestnic je ostala priljubljena vse do današnjih dni. Zapestnica ali verižica z imenom pa je tudi pogosto darilo, ki si ga s svojimi prijatelji izmenjamo ob kaki nadvse posebni priložnosti.

Zapestnica z imenom je nekaj tako zelo simpatičnega

Naredimo jo sami ali pa jo kupimo

Zapestnica z imenom je še posebno lepa, če je narejena ročno. Že na prvi pogled se taka gravirana zapestnica močno loči od tistih, ki so narejene s posebnimi stroji. Če želimo nekomu podariti tako zapestnico, potem je res najbolje, da jo izdelamo sami. Doma lahko najdemo primeren material, ki ga primerno oblikujemo in nanj napišemo ali všijemo ime osebe, ki ji bomo zapestnico tudi z veseljem podarili.

Če pa nismo sami dovolj ustvarjalni, potem je bolje, da je zapestnica, na kateri je napisano izbrani ime, kupljena. Na trgu so zagotovo poskrbeli za vsa imena, ki se  najpogosteje ponavljajo. Lahko pa tako zapestnico tudi naročite, če ugotovite, da v ponudbi ni imena, ki bi ga želeli imeti sami. Gravirana zapestnica z imenom se pogosto podarja ljubljenim osebam, kot darilo za obletnico ali rojstni dan.

Cenovno ugodne in kakovostne

Še posebej pa je poceni zapestnica z imenom, ki se nahaja v spletni trgovini. Poleg nizke cene se odlikuje tudi po izjemni kakovosti, zato se nam splača naročiti več takih zapestnic hkrati. Tako bomo lahko razveselili več prijateljev hkrati.

Categories
dom Hobiji Storitve Tiskanje Zabava

Izdelava fotoknjige za darilo ob obletnici

Obdarovanje, sploh če je pomembno, je lahko zahtevno opravilo. To pa lahko postane zabavno, če se nam v trenutku porodi ideja, ki bo navdušila tudi našega slavljenca. Še posebej smo pri izbiri darila do sebe zahtevni, ko ga nekomu želimo dati ob posebni obletnici.

Darilo ob obletnici

Kaj naj takrat kupimo? Ali pa, kaj naj takrat naročimo izdelati, da bomo zadovoljni vsi? Na spletu pa tudi sicer lahko najdemo veliko idej. Nekatere med njimi so že tako izpete, da zanje niti nočemo slišati. Vemo pa, da želimo nekoga obdarovati na način, da si ga bo lahko s pomočjo darila zapomnil za večno. Izdelava fotoknjige je lahko izjemna oblika darila, ki bo zagotovo navdušila vse.

 

Cewe fotoknjigo lahko naročite prek spleta
Fotoknjiga je super darilo

Knjiga, v kateri lahko občudujemo svoje fotografije

Ste torej sploh vedeli, da obstajajo knjige, v katerih so naše osebne fotografije? Nekateri boste ob tem verjetno pomislili na album s slikami. Toda mi ne mislimo na to.

Fotografska knjiga je nekoliko drugačna in album v primerjavi z njo niti pod točko razno ni tako lep ter zanimiv. Izdelava fotoknjige, ki vsebuje slike od poroke do zadnjega rojstnega dneva. Odlična ideja za darilo, v kolikor ste brez idej.

Izdelava fotoknjige po meri

Fotoknjiga je namreč prava knjiga, po kateri listamo ter v njej vidimo še posebej lepe fotografije, ki smo jih posneli na morju, doma, v hribih ali pa kje drugje. Taka knjiga pa ni nujno, da vsebuje samo slikovni material. Da bo stvar še bolj spominjala na knjigo, jo lahko primerno opremimo tudi z besedilom. To naj bo predvsem kratko, duhovito ter zanimivo, obenem pa naj bodo črke oblikovane na poseben oziroma nenavaden način.

Izdelava fotoknjige s fotografijami pa je hiter ter enostaven proces, ki ga lahko naročimo tudi preko spleta.

Categories
Zabava

Nepozabna zabava z napihljivimi gradovi

Se sprašujete kako na res enostaven način popestriti otroško rojstnodnevno zabavo, odgovor so napihljivi gradovi. Primerni so za različne priložnosti, predvsem za popestritev otroških zabav. Vaši najmlajši bodo aktivno preživeli dan, uživali bodo kot še nikoli, zato se od igral preprosto ne bodo hoteli ločiti.

Če torej organizirate zabavo in ne veste kako poskrbeti za otroke, da ne bi brezglavo tekali naokoli in mogoče tvegali kakšno poškodbo, vam svetujemo da se odločite za najem napihljivih igral. Gre za zelo enostavno rešitev, kako otrokom omogočiti dan, poln smeha, zabave in druženja s svojimi sovrstniki. Otroci vam bodo tako hvaležni, da bodo o zabavi govorili še nekaj mesecev.

Napihljiv igrala se lahko postavijo tako na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih. Postavite jih torej lahko doma na dvorišču, travniku, telovadnicah in šotorih. Preden se odločite za najem, se morate pri ponudniku obvezno pozanimati ali so igrala nova in varna. To vam bodo najlažje dokazali z različnimi varnostnimi certifikati.

Odločate se lahko za enodnevni najem ali pa večdnevni najem. Za najem napihljivih gradov in toboganov, se odloča vse več ljudi. Zelo priljubljeni so tako tudi na veselicah, zabavah v podjetjih, porokah, piknikih, na vrtnih piknikih in na raznoraznih prireditvah, kot so na primer občinske veselice.

Če torej ne veste, kako bi dodatno popestrili rojstni dan vašega malčka ali pa veselico, smo vam tako dali idejo, kako to storiti. Zagotavljamo vam, da vam ne bo žal in vaši najmlajši vam bodo zagotovo hvaležni. Takšne zabave, kot jo bodo doživeli ob napihljivih igralih, je niso še nikoli.

Categories
Zabava

Playstation igre in sony psp igre

Playstation igre so dandanes zelo popularne saj je igranje na Playstation vedno bolj podobno realnemu. Zaradi zelo podrobne grafične podobe iger je igranje zelo zanimivo in razburljivo. V zadnjem času je razvoj igric za Playstation na vrhuncu. Vsako leto izide veliko novih igric in vsako leto so igrice bol podrobno narejene in bol zanimive za samo igranje. Ene najbolj znanih iger v zadnjem letu so: FIFA 13, call od duty black ops 2, pro evolution soccer 2013, nba kn13, itd. Ena od najbolj znanih je tudi Kingdoms of amalur reckon: Kraljestvo Amalurja. Svet kjer ima vsaka zgradba, drevo ali bitje jasno zgodovino in začrtano prihodnost. Svet poln dih jemajočih pokrajin, skrivnostnih mest, umišljenih bitij in barvitih oseb. V vlogi ponovno rojenega heroja, boste poprijeli za meč, vihteli sekiro ter hkrati vršili čarobne uroke. Stopite na pot usode kaljestva Amalurja in jo preoblikujte po svoji volji. Usoda je orožje, uporabite ga. Nakup iger >

Če pa imate psp morate kupiti igre za to konzolo. Cene za psp so za odtenek cenejše kot pa za Playstation. Izbira igric pa je približno enaka. Prednost igranja igric na psp ja ta da lahko igrate kjerkoli in kadar koli. Saj je konzola psp prenosljiva. Zato lahko igrate tudi ko se vozite z avtom ali pa kar doma v postelji. Tudi pri psp igrah imate na razolago veliko različnih iger. Najpopularnejše so : FIFA 13, GTA VICE CITY STORIES, NBA 2K12. Če prav je konzola veliko manjša kot pri Playsationu je igranje zelo realno in zanimivo.

Categories
Zabava

Smešne slike za sproščen začetek dneva

Ponedeljki spadajo med tiste manj zaželene dneve, ko se moramo zjutraj ponovno odpraviti v službo. Smešne slike lahko postanejo naša sveža doza smeha ponedeljkovih juter in tudi drugih dni. Z ogledom smešnih slik se dan začne precej bolj sproščeno in z nasmehom na obrazu. Svetovni splet je prava zlata skrinja zabave, med katero spadajo tudi raznolike smešne slike. Spletno mesto z obetujočim poimenovanjem votlina je eno tistih spletnih mest kjer ne manjka vsebin za smeh in sproščanje.

Med najbolj priljubljene smešne slike zagotovo spadajo živali v najrazličnejših pozah, dodatno opremljene z napisi, ki vsakemu pričarajo nasmešek na obrazu. Tovrstne smešne slike se velikokrat delijo med prijatelji na družabnih omrežjih. Število všečkov nam pove kako priljubljena je določena smešna slika. Takoj za smešnimi slikami živali sledijo smešne slike z otroki, ki uganjajo razne vragolije. Še posebej njihova unikatna obrazna mimika nas nemalokrat nasmeji do solz. Pripadnice nežnejšega spola še posebej uživajo ob gledanju smešnih slik z mladimi nadebudneži v glavni vlogi.

Če se tudi vam kdaj zgodi, da vam poide motivacija ali da potrebujete razvedrilo, obiščite katero od spletnih mest s smešnimi slikami in si dajte duška. Saj veste, smeh je pol zdravja.