Categories
Lasje

Zakaj lasni vstavki?

Le zakaj? Zato, da postanemo dolgolaske. Da se lahko bahamo z lepimi, dolgimi, sijočimi in negovanimi lasmi. Da se lahko primerjamo z zvezdnicami. Da krademo poglede drugih ljudi. Da prebujamo občudovanje. Itd.

Že sedaj smo našteli kar nekaj razlogov zakaj lasni vstavki. Seznam bi se bistveno povečal, v kolikor bi vsaka ženska podala svoje mnenje. Kajti, vsaka ženska se bo za lasne vstavke odločila na podlagi svojih želja. Z njimi bo želela izpolniti svoje dolgolase cilje in pričakovanja. Zato je vprašanje odvisno od sogovornice, ki bo odgovarjala.

Vsekakor pa je en razlog, s katerim se bomo strinjale vse. Dolgo lasje. Zato so lasni vstavki. V kolikor smo se odločile zanje, potem si zagotovo želimo dolgih las. Kar ni presenetljivo, glede na to, da smo vsak dan nekako priča dolgolasim lepoticam, če ne drugače, pa na tv oglasih in na drugih medijih. Pa tudi, da so lasje že od pradavnine pomenili prednost vseh žensk. Bili so kot nekakšen dragocen okras. In seveda si jih zaželimo. Pa tudi, če nimamo pravega razloga, zakaj bi jih imele, je dovolj, da si jih želimo. In pustimo sedaj razloge. Pomembno je, da lasni vstavki pozitivno vplivajo na našo samozavest, ustvarjajo zadovoljstvo in prijetno počutje.

Lasni vstavki so popolnoma neškodljiva metoda podaljševanja las, vsekakor pa nam jih morajo vstaviti strokovnjaki, zato da bo res metoda ostala kot takšna. Ustrezna nega in učinkovito podaljševanje las z ustreznimi lasnimi vstavki, pa omogočajo naraven videz pričeske.

Categories
Lasje

Naravni podaljški za lase

Podaljški za lase se med seboj razlikujejo, ne samo po načinu vstavljanja, lastnostih in znamki, pač pa tudi po materialu iz katerega so lasje podaljškov za lase. Tako poznamo naravne podaljške za lase oz. podaljške za lase iz pravih las in podaljške za lase iz las sintetičnega materiala. Med njimi so razlike in sicer so te razlike, razlike v ravnanju.

Podaljški za lase iz naravnih ali pravih las so sicer kemično obdelani, vendar samo do te mere, da jih lahko vstavljamo in z njimi podaljšujemo lase. Zato so ti lasje kot naši, čeprav so sicer mrtvi, vendar jih lahko z ustrezno nego ohranjamo dalj časa lepe in negovane. Ker so lasje pravi, lahko s podaljški za lase iz pravih las ravnamo enako kot s svojimi naravnimi lasmi, medtem, ko tega z lasmi podaljškov za lase iz sintetičnega materiala ne moremo. Ko rečemo, da lahko z njimi počnemo vse kar s svojimi, mislimo tako in sicer, te podaljške za lase lahko normalno oblikujemo (kodramo, likamo) in tudi barvamo.

Lasje naravnih podaljškov za lase so mehki, gladki in padajo, tako da se dobro pomešajo z našimi in je naraven videz pričeske zagotovljen. Četudi podaljški za lase iz las sintetičnega materiala in v kolikor so kakovostni to omogočajo.

Predvsem, ko se odločamo za trajnejše podaljševanje las, oz. želimo podaljške za lase imeti nekaj časa, je dobro, da se v tem primeru odločimo za naravne podaljške za lase, ki so zelo obstojni in vzdržljivi.

Categories
Lasje

Sintetični lasni podaljški

Vsaka ženska, ki se odloči podaljšati lase, se mora najprej zavedati pomembnosti ustreznosti izbire lasnih podaljškov. Vsaka, ki se odloči, ve zakaj se je odločila za lasne podaljške in vsaka ve, kaj pričakuje od njih, kaj želi doseči. Vse pa se bomo strinjale, da z lasnimi podaljški želimo dolge lase. Vendar je pomembno, da izberemo takšne lasne podaljške, ki ne bodo samo podaljšali las, ampak bodo dobro vplivali na našo samozavest, bodo izpolnili vsa pričakovanja, zagotavljali naraven videz, prebujali občudovanje s strani drugih ljudi, ipd.

Poznamo različne lasne podaljške. Ločijo pa se predvsem po načinu vstavljanja in po materialu iz katerih so lasje lasnih podaljškov. Ko se pogovarjamo o materialu, vemo da poznamo lasne podaljške iz naravnih las in lasne podaljške iz sintetičnega materiala. Če se ustavimo pri slednjih, vemo da gre za umetni material, vendar moramo vedeti, da kvalitetni lasni podaljški iz las iz sintetičnega materiala enako tako zagotavljajo naraven videz pričeske.

In v čem je potem razlika med naravnimi lasmi lasnih podaljškov in iz las sintetičnega materiala? Razlika je v ravnanju z lasnimi podaljški. Namreč, lasnih podaljškov iz las sintetičnega materiala ne moremo barvati. To pomeni, da ko se odločamo za lasne podaljške, moramo izbrati točno določeno barvo, kot imamo svoje naravne, da bo naraven videz zagotovljen. Tudi oblikovanje je onemogočeno, če pa je omogočeno pa zahteva drugačne pogoje oblikovanja.

Lasni podaljški iz las sintetičnega materiala so praviloma tudi ugodnejši od naravnih lasnih podaljškov.