Categories
Razno

Gopro, pomemben mejnik

Gopro je pomemben mejnik . Pomemben mejnik je gopro, ker je spremenil standard ogleda in ustvarjanja vsebin. Ustvarjanje vsebin je danes zelo sodobna in koristna aktivnosti. Gopro omogoča, da nič ni prepuščeno naključju, ampak je zavestno kakovostna aktivnost. Ustvarjene vsebine lahko koristijo na mnogem področju.

Gopro omogoča uporabo ustvarjenih vsebin v razne namene. Na začetku so predvsem vsebine, ki so namenjene osebni uporabi. Gopro nam svojo vrednost pokaže šele čez čas. Pri tem gre za podobne lastnosti, kot fotografija. V času nastanka fotografija ni tako pomembna, kot čez desetletja ali več. Takrat preko nje spoznavamo preteklost, ter jo v marsičem primerjamo s sedanjostjo. Gopro bo tako enako, kot fotografija, svojo vrednost in uporabnost pokazal čez čas. Bolj napredna uporaba je ob dogodkih, ki lahko pomenijo pomembno gradivo. Gopro lahko tako pomaga razjasniti nekatere nejasnosti dogodkov. Kar je posebej pomembno, ko je nadaljevanje dogodkov povezano z investicijo. Poleg tega so napredni načini pomembni za učenje in napredek. Z beleženjem in ustvarjanjem vsebin, si lahko ogledamo določeno aktivnost v vseh podrobnostih. Analiza pokaže, ali je bila ta aktivnost dobra, pokaže, kje so njene slabosti, prikazuje možnosti sprememb in napredka. Zato dodano vrednost v tem primeru dobi takoj, ko lahko vsebino koristno uporabimo. Odločitev je seveda povezana z investicijo, ki pa je vsekakor upravičena toliko, kolikor je koristna.

V primeru velike ustvarjene dodane vrednosti vsebin, je investicija hitro povrnjena. Drugače je z neuporabnimi vsebinami. Vsekakor pa velja razmisliti tudi o vsej pripadajoči dodatni opremi. Pripadajoča dodatna oprema lahko omogoča velik spekter uporabe. Beleženje vsebin ne poteka vedno po točno določenih načrtih. Dogodki se lahko zgodijo nenapovedano. Temu primerno mora biti beleženje pripravljeno. Nabor dodatne opreme omogoča tudi možnost razširjene uporabe. Slednja lahko še bistveno bolje izkoristi napravo in bolje izkoristi in upraviči investicijo. Gopro je danes postal standard vsebin, ki se predvajajo in beležijo na sodobnih medijih.

http://info.bigbang.si/fotografija/gopro-hero3-black-edition

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja