Categories
Internet Prenosniki

Prenosnik za splošno uporabo

Največ težav imajo pri izbiri prenosnika zase tisti uporabniki, ki niso pretirano zahtevni. Posegali bodo po prenosnikih iz nižjega in srednjega cenovnega ter kakovostnega razreda, široka ponudba na tem področju pa pogosto povzroča preglavice. Včasih je dobra ideja, da se omejimo na izdelke iz priznanih serij uveljavljenih proizvajalcev.

ASUS VivoBook

Znamka ASUS je še posebej dobro znana po kakovostnih izdelkih v nižjih cenovnih razredih. Če je torej prav cena ena izmed glavnih lastnosti, ki odločajo o izbiri prenosnika, je ASUS gotovo ena izmed boljših možnih izbir. Še posebej privlačna bo takšnim kupcem serija ASUS VivoBook, ki združuje celo vrsto ugodnih, a kakovostnih računalnikov.

prenosni računalnik ASUS VivoBook

ASUS VivoBook sicer z nekaterimi modeli posega tudi v višji cenovni razred, a večina ponudbe se nahaja v razponu med 500 in 1000 evri, nekateri računalniki pa so celo cenejši. Dobro je vedeti, da so tudi cenejši prenosniki iz te serije opremljeni s posebej zmogljivimi komponentami, prav po tem pa se ASUS loči od drugih ugodnih znamk. V nižjem cenovnem razredu bo težko najti boljše razmerje med kakovostjo in ceno, zato ASUS predstavlja varno in smiselno izbiro.

HP prenosnik

Za splošno uporabo bo morda kot nalašč tudi HP računalnik, saj je tudi ta priznani proizvajalec zelo dobro zastopan v srednjem cenovnem razredu. Težko bi izpostavili le eno serijo, pravzaprav jih je kar nekaj, ki so kot nalašč za manj zahtevne in tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike. HP računalnik bo odlična izbira za tiste, ki iščejo nekaj več zmogljivosti in zanesljivosti. Gre namreč za posebej kakovostne izdelke, ki že v srednjem razredu prinašajo vtis in občutek višjega razreda.

HP računalnik iz srednjega razreda je varna izbira za splošno uporabo, saj so takšni prenosniki izjemno vsestranski in dovolj zmogljivi, da se lahko uspešno lotijo vseh opravil pri vsakdanji uporabi. Piko na i dodajo še edinstvene odlike proizvajalca HP.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.