Categories
Apartmaji Turizem

Bohinj in prijeten apartma za popoln dopust

 

Bohinj spada med tiste kraje na svetu, ki so zliti s svojo naravo, le redko kje boste lahko najeli apartma, ki se nahaja sredi travnika s pravo botanično zakladnico. Ali ste vedeli, da v Bohinju raste kar tisoč različnih rastlinskih vrst? Gre za tako imenovano alpsko apeninško floro, ki nikjer v Evropi ni tako bogata in pestra. Če v spomladanskem času obiščete Bohinj in najamete apartma, boste svoj dopust preživeli sredi prave naravne predstave barv, oblik in prijetnih vonjav.

Razlogov zakaj za dopust izbrati Bohinj in tam najeti prijeten apartma, je res veliko. Najprej je potrebno izpostaviti, da je Bohinj arhitekturno eden izmed najlepših krajev v Sloveniji, s specifično alpsko podobo, je prepričal že marsikoga, da se je vanj preselil in kupil apartma. Najbolj znamenit simbol Bohinja je nedvomno Bohinjsko jezero, ki ga napajajo gorske vode. Poleti doseže temperatura vode prijetnih 22 stopinj Celzija, zaradi česar je odlična kopališka priložnost.

Tisti, ki obiščejo Bohinj in najamejo apartma za dlje časa, imajo lahko to srečo, da ravno potekajo Dnevi pohodništva. Z izkušenimi vodiči lahko v tem času  obiščejo okoliške vrhove, ki jih res ne manjka in eden je lepši od drugega. Planinske poti so urejene in raznolike, tako da je mogoče izbrati takšno, ki je primerna za vsakogar, glede na sposobnosti in seveda glede na izkušnje, ki jih že ima iz preteklih gorskih podvigov.

Bohinj je torej kraj, ki ob vsakem letnem času ponuja nekaj novega, pestrega in zanimivega, najdite primeren apartma in uživajte svoj dopust v njegovi pestri ponudbi – ne bo vam žal!