Categories
Potovanja

Na dopust v kamp Polari

Kamp Polari se nahaja v neposredni bližini Rovinja. Njegova lega je popolna, saj se nahaja v prelepem zalivu, vzdolž katerega poteka plaža, ki je dolga kar dva kilometra. Če obožujete preživljanje sončnih dni vašega dopusta na plaži, kjer ste sami, potem je kamp Polari idealna izbira za vas. Kadar je končno napočil čas za dopust, je zadnja stvar, ki si jo želimo, da se poleg nas namesti kakšna glasna oseba in nam moti nap ljubi mir. Ker ima kamp Polari prostrano plažo, se vam kaj takšnega zagotovo ne bo zgodilo. Na lepo urejeni plaži si boste lahko našli svoj mirni kotiček in uživali na prijetnem mediteranskem soncu in čistem morju.

Za vse tiste, ki jim kopanje v morju ni najbolj prijetno, kamp Polari ponuja tudi velik bazen, ki je namenjen gostom kampa. V primeru, da bi bile v morju alge ali pa se vam bi zdeli valovi previsoki za varno in prijetno kopanje otrok, potem bo prišel bazen še kako prav.

Poleg tega ponuja kamp Polari tudi odlične restavracije in bare. Morske jedi in specialitete iz morskih sadežev so tukaj glavna ponudba. Za tiste, ki ribjih ljudi ne marajo, pa je na ponudbi tudi izbira raznih mesnih specialitet, ki jih lahko zalijete s kozarčkom lokalnih vin.

Kamp Polari ima tudi internetno točko, kjer lahko uporabite tamkajšnji računalnik, če pa prinesete s seboj kakšno mobilno napravo, lahko uporabljate brezžični internet. Za otroke je posebej poskrbljeno z lepo opremljenim otroškim igriščem. Do Rovinja lahko dostopate tudi z javnim prevozom in sicer z avtobusom, če želite da bi bila pot bolj zabavna, pa lahko sedete tudi na taksi ladjo. K vsemu temu je potrebno dodati še to, da je kamp Polari prijazen do hišnih ljubljenčkov, vendar pa morate zanje seveda doplačati. Kamp Polari ima bogat animacijski program in veliko aktivnosti, tako da je še zlasti primeren za vse, ki ljubijo aktivne počitnice.

Categories
Potovanja

Zakaj na počitnice v kamp na Hrvaškem?

Kamp na Hrvaškem sodi med najbolj priljubljeno obliko nastanitve. Hrvaška je država, ki jo številni imenujejo kar za Evropsko kamp destinacijo številka ena, saj je s svojo raznoliko pokrajino, številnimi otoki in otočki, polotoki in zalivi ob Jadranski obali kot ustvarjena za kampiranje. Res, da najdete kar približno 90 % vseh kampov vzdolž obale, so pa sila zanimivi in privlačni kampi tudi ob jezerih in rekah. Za počitnice, ki jih nudi kamp na Hrvaškem, se odločajo vsi, ki imajo radi morje, sonce, prijetno mediteransko klimo, predvsem pa za tiste, ki imajo radi naravo in se želijo odmakniti od bučnega vsakdana.

Gostoljubje, idilično vzdušje, blagodejna klima in lepa narava, predvsem pa dostopne cene so tisto, za kar se za kampiranje pri naših južnih sosedih odloči kar četrtina vseh tujcev, ki izberejo za svoj oddih Hrvaško. Prav zaradi bogate dodatne ponudbe in možnosti za aktivne počitnice, je kamp na Hrvaškem zelo priljubljen. Prav zato, ker smo si različni ljudje, še bolj pa naše želje, je tudi ponudba kampov na Hrvaškem bogata in pestra. Če boste na spletnih straneh pogledali ponudbe, boste lahko izbirali med velikih kamp naselij, pa vse do majhnih družinskih kampov, ki nudijo veliko možnosti za individualizem in zasebnost prav vsakega gosta. Ne glede na to ali boste kampirali prvič, ali pa vsako leto, če si želite na morje, uživati v naravnih zvokih in uživati v svežem zraku lahko kamp na Hrvaškem najdete vse od Istre pa do Dalmacije.

Kvaliteta kampov na Hrvaškem ustreza vsem visokim evropskim standardom, sama cena kampiranja pa je na Mediteranu med najbolj ugodnimi. Seveda pa je treba vedeti, da si kamp na Hrvaškem ne morete postaviti kar kjerkoli vam srce poželi, saj je tudi pri njih kampiranje zunaj kampov z zakonom prepovedano. Kamp na Hrvaškem nudi vse, kar si želite.

Categories
Turizem

Kampiranje je življenjski stil

Kampiranje je super ideja za preživljanje dopustniških dni, para, pa tudi celotne družine. Ob besedi kampiranje mnogi najprej pomislijo na z žico ograjene parcele, kemična stranišča in tesno, eno ob drugo parkirane počitniške prikolice. A so narava, ekologija, avantura in predvsem svoboda pomembna dejstva, zaradi katerih se številni odločijo prav za kampiranje. To je vsekakor veliko več, kot le uživanje v prostih dnevih, v bistvu je način življenja in kompromis, ki ga boste sklenili z naravo. Narava nudi v bistvu vse, kar si lahko človek zaželi. Kampiranje je mogoče praktično vsepovsod, morje, gore, jezera, gozdovi, travniki in seveda urejeni kampi so tisti, ki vam bodo z veseljem ponudili prostor pod soncem. Pravijo, da so ljudje, ki se vedno znova odpravijo na kampiranje prav posebni, saj so odprti, solidarni in zmorejo brez kakršnihkoli težav in zapletov, kar nekaj dni preživeti v sobivanju s popolnimi neznanci.

Odločite se za kampiranje tudi vi, pa boste že s prvim korakom v kamp v zraku začutili prijetno ozračje. Za kampiranje je na voljo več različnih vrst kampov, seveda se je treba, če se vas odpravlja kampirati več v prvi vrsti uskladiti želje. Kampi se namreč med seboj razlikujejo, v prvi vrsti po lokaciji, velikosti, ceni in seveda po tem, kako so urejeni. Ljudje smo si različni in prav zato se vsak odpravi v kamp, ki mu je najbolj pisan na kožo. Eni se raje odpravijo v tiste večje kampe, kjer se čez dan, predvsem pa zvečer vedno nekaj dogaja, drugi se raje odločijo za robinzonsko kampiranje, spet tretji želijo ohraniti svojo zasebnost in svoj mir, ter se odpravijo v manjše in mirnejše prostore namenjene kampiranju, kjer bodo lahko, skoraj osamljeni živeli v stiku z naravo na najbolj pristen način. Ne glede na lokacijo kampa, izkoristite kampiranje kot idealno priložnost za druženje.

Več informacij najdete tukaj