Categories
Potovanja

Resort Belvedere, počitnice in pol

Sredi zahodne istrske obale, v bližini naselja Vrsar Resort Belvedere obiskovalcem nudi vrhunski počitniški turizem.
Resort Belvedere zaznamuje zelena oaza borovcev , slikovitost mu daje bližnji otok Sv.Jurija, ter razgled na stari del Vrsarja in pristanišče.
V okviru nočitvenih in nastanitvenih možnosti Resort Belvedere nudi 134 sob in 174 apartmajev. Ponudba sob obsega naslednje : možnosti dvoposteljna soba superior največ dve osebi ter dvoposteljna soba superior z dodatno posteljo in dvoposteljna soba premium z dodatno posteljo za največ tri osebe. V ponudbi apartmajev Resort Belvedere je na izbiro šest apartmajev za tri do šest oseb.
Resort Belvedere nudi raznovrstne možnosti za sproščeno uživanje na plaži in plavanje v slani ali sladki vodi. Sredi turističnega naselja sta zunanji in otroški bazen s sladko vodo, plaža z skalnato in prodnato podlago je obdana s naravno senco dreves.
Vrhunska ponudbaResort Belvedere s tem še zdaleč ni izčrpana, saj je bližnja in nekoliko oddaljena okolica idealen kraj za vse, ki si želijo aktivnega oddiha. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji kolesarjenja, pešačenja, nordijske hoje in drugih športnih aktivnosti. Bližnji športni center Porto Sole ima v programu veliko aktivnosti kot je na primer šola potapljanja, tenis, košarka, odbojka in druge športne aktivnosti.
Resort Belvedere lahko gostom v bližnjem kampu Porto Sole nudi športne aktivnosti vseh vrst, kot je recimo namizni tenis, tenis, mini golf, balinanje, košarka, odbojka, na mivki, mali nogomet. V okvir aktivnosti Kampa Porto Sole sodi tudi potapljaški center. V bližnjem Hotela Pineta je fitnes studio. Med zabavnimi vsebinami velja omenit večnamensko dvorano, mini klub, otroško igrišče, večerni program za otroke, hobi delavnice, bogat program športnih dejavnosti ter večerni program.
Vsem gostom, ki si želijo aktivnosti v okolici Resort Belvedere nudi izposojo koles, palic za nordijsko hojo, ter izposojo pedalinov, kanujev, sandolinov, kajaka ter čolna.
Resort Belvedere zna nudit vrhunski oddih tudi najbolj zahtevnim.

Vir: http://www.maistra.si/