Categories
Počitnice

Kamp Polari v objemu neokrnjene narave

Kamp Polari je moderen kamp z bogato ponudbo, ki se nahaja v Istri le nekaj minut južno od Rovinja. Če iščete kamp, ki se nahaja v objemu neokrnjene narave, kjer gosto mediteransko drevje zagotavlja obilo sence, kjer boste lahko na miren in sproščen način preživeli svoj dopust, potem je kamp Polari kot nalašč za vas. Na voljo boste imeli kar 1650 urejenih parcel, med katerimi boste lahko izbirali. Te se delijo glede na lokacijo in glede na možnosti, ki jih ponujajo.

Najbolj zaželene so parcele ob morju, te imajo površino 120 kvadratnih metrov. Na njih je priključek za elektriko in vodo, poleg tega pa je na voljo tudi odvod. Zamislite si, da se zjutraj zbudite s pogledom na morje. Ves dan ste v neposrednem stiku z njim. Le nekaj korak vas loči od vaše parcele do morja, kar pomeni, da imate lahko tudi svoje otroke ves čas na očeh, tudi ko bi sami želeli opraviti kakšno delo ali počivati na vaši parceli. Kamp Polari ponuja tudi parcele, ki se nahajajo malce višje od obale. Tudi te so opremljene z vsemi priključki, ki vam zagotavljajo popolno udobje kampiranja. Standardne parcele, ki jih ponuja kamp Polari, pa se nahajajo v senci mogočnih borovcev. Na vsakih deset parcel se nahaja en priključek za vodo, vsaka pa ima svoj priključek za elektriko. Poseben kamping prostor, ki se nahaja na neoštevilčenem delu kampa pa ponuja možnost, da sami najdete in izberete svoj priljubljeni kotiček za kampiranje.

Poleg odličnih parcel pa kamp Polari ponuja tudi mobilne hišice. To so luksuzne enote v kampu, ki imajo 32 kvadratnih metrov površine. Njihova zmogljivost je primerna za 4 odrasle in 2 otroka. Opremljene so s spalnicami, dnevno sobo, kuhinjo in lastnimi sanitarijami ter tušem. Zagotavljajo pa udobnost, ki je primerljiva ali celo večja kot najbolj sodobni apartmaji, le da ste v njih tik ob morju.

http://www.campingrovinjvrsar.com/

Categories
Počitnice

Kam na dopust?

Vas muči vprašanje, kam na počitnice? Hrvaška ima polno poletnih krajev, kjer lahko uživate svoj dopust!

Hvar, Pag, Baško in Krk so odlične destinacije, kjer si lahko spočijete od napornega vsakdanjega dela in zadihate. Pa tudi vročega sonca in morja ne manjka. Vas skrbijo finance? Hrvaška je glede cen precej raznolika. Za boljše apartmaje bo treba odšteti malo več denarja, ampak turistični kampi so precej boljša rešitev, saj vas bo stalo precej manj.

Ste se že odločili, kam boste šli? Poglejte, kakšno bo vreme.