Categories
Otroci Otroška oprema

Najboljši so otroški vozički, ki jih uporabljate dolgo

Dobro, pa saj to vsi vemo, si najverjetneje mislite, pa vendar tu ne bo govora o tem, da je najbolje, da se kupijo takšni otroški vozički, ki so dovolj trdni in kakovostni, da bodo zdržali in lahko vozili kar nekaj otrok. Govora bo o tem, da so vsekakor najboljši takšni otroški vozički, ki jih imate lahko ves čas z otrokom, torej od dneva, ko ga prvič položite v voziček in do dneva, ko vozička sploh ne potrebujete več. Torej je tu najbolj pomembno, da si omislite takšen okvir, na katerega lahko namestite čisto tako lupinico kot tudi košaro in športni del vozička. Kaj točno imamo v mislih, si lahko pogledate pri Hajdi, kjer prodajajo točno to, kar je najbolj priročno, torej posebej okvir, posebej košare in športne dele, posebej vreče in pa strehe in še kaj. Tako si lahko sestavite točno takšen voziček, kot si ga želite v vsaki starosti otroka.

otroški vozički

Otroški vozički, ki jih je moč kupovati »po delih« so najbolj priročni

Otroški vozički so spremljevalni in nujni del na vsaki poti skoraj da do otrokovega četrtega leta starosti, če si ne želite na malo daljših sprehodih otroka nositi na ramenih ali na rokah. Zato je zelo pomembno, da so otroški vozički takšni, ki se lahko tudi super fino zložijo, so lahko in predvsem imajo takšne košare oz. sedalne blazine, ki so enostavne za namestitev in zavzamejo malo prostora. V nasprotnem primeru boste prisiljeni v nakup še enega vozička, tako imenovane marele, kar pa seveda pomeni, da boste imeli dodaten strošek? Kaj ni bolje kar takoj obiskati trgovino Hajdi in tam pogledati, kakšni otroški vozički in okvirji obstajajo in si hkrati pustiti odprta vrata za dizajn naslednjega vozička, ki je seveda lahko tudi drugačen kot je košara. Vsekakor je to tudi prednost, ki jo velja upoštevati.

Categories
Otroci

5 razlogov za nakup otroškega vozička preko spleta

Načrtovanje družine je za veliko večino parov najpomembnejša življenjska odločitev, ki naj vedno bazira ne dobrem premisleku, podkrepljenim s čutom odgovornosti. Otroci so naše največje bogastvo zato se je vredno maksimalno potruditi.

Otroški voziček spada med opremo za otroka, o kateri starši pričnejo razmišljati že pred rojstvom otroka. Še ne tako dolgo nazaj je bil otroški voziček predmet izposoje med družinami. Dandanes pa si mladi starši želijo imeti svoj kvaliteten in udoben otroški voziček. Domena mladih staršev je med drugim tudi svetovni splet, kjer je mogoče najti prenekateri otroški voziček. V nadaljevanju si bomo pogledali 5 razlogov, ki govorijo v prid nakupa otroškega vozička preko spleta.

  1. Bodočim staršem priporočamo, da preko spletnih iskalnikov opravijo nekaj iskanj in raziščejo ponudbo otroških vozičkov preko spleta. Tako kot pri drugih produktih, so tudi cene otroških vozičkov zelo različne.
  2.  Ko enkrat do dobra preučite spletno ponudbo otroških vozičkov, priporočamo, da si naredite seznam vam najljubših. Pazite, da vozički v ožjem izboru dosegajo standard kvalitete in udobja, ki ga bo občutil tudi vaš malček.
  3. Ne glede na to, da ste se že skoraj odločili za nakup vozička preko spleta, je vsekakor smiselno, da pogledate tudi ponudbo v vam najbližji otroški trgovini. Mogoče ravno tu pridobite še kak pomemben podatek o otroških vozičkih.
  4. Spletna trgovina, ki ji nameravate razkriti vaše osebne podatke in dejansko opraviti nakup naj ima jasno navedena pravila glede nakupa in vračila izdelka. Vedno preverite, če je lastnik spletne trgovine z otroškimi vozički dejansko registrirana pravna oseba.
  5. Pri spletnem nakupu otroškega vozička nikoli ne pristanite na plačilo dostave. Pri otroških vozičkih gre za artikel take vrednosti, da bi moral vsak prodajalec ponuditi brezplačno dostavo in mogoče tudi kako simbolično darilce. Navsezadnje bo otroški voziček nudil udobje novorojenčku.