Categories
Potovanja

Zakaj na počitnice v kamp na Hrvaškem?

Kamp na Hrvaškem sodi med najbolj priljubljeno obliko nastanitve. Hrvaška je država, ki jo številni imenujejo kar za Evropsko kamp destinacijo številka ena, saj je s svojo raznoliko pokrajino, številnimi otoki in otočki, polotoki in zalivi ob Jadranski obali kot ustvarjena za kampiranje. Res, da najdete kar približno 90 % vseh kampov vzdolž obale, so pa sila zanimivi in privlačni kampi tudi ob jezerih in rekah. Za počitnice, ki jih nudi kamp na Hrvaškem, se odločajo vsi, ki imajo radi morje, sonce, prijetno mediteransko klimo, predvsem pa za tiste, ki imajo radi naravo in se želijo odmakniti od bučnega vsakdana.

Gostoljubje, idilično vzdušje, blagodejna klima in lepa narava, predvsem pa dostopne cene so tisto, za kar se za kampiranje pri naših južnih sosedih odloči kar četrtina vseh tujcev, ki izberejo za svoj oddih Hrvaško. Prav zaradi bogate dodatne ponudbe in možnosti za aktivne počitnice, je kamp na Hrvaškem zelo priljubljen. Prav zato, ker smo si različni ljudje, še bolj pa naše želje, je tudi ponudba kampov na Hrvaškem bogata in pestra. Če boste na spletnih straneh pogledali ponudbe, boste lahko izbirali med velikih kamp naselij, pa vse do majhnih družinskih kampov, ki nudijo veliko možnosti za individualizem in zasebnost prav vsakega gosta. Ne glede na to ali boste kampirali prvič, ali pa vsako leto, če si želite na morje, uživati v naravnih zvokih in uživati v svežem zraku lahko kamp na Hrvaškem najdete vse od Istre pa do Dalmacije.

Kvaliteta kampov na Hrvaškem ustreza vsem visokim evropskim standardom, sama cena kampiranja pa je na Mediteranu med najbolj ugodnimi. Seveda pa je treba vedeti, da si kamp na Hrvaškem ne morete postaviti kar kjerkoli vam srce poželi, saj je tudi pri njih kampiranje zunaj kampov z zakonom prepovedano. Kamp na Hrvaškem nudi vse, kar si želite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.